LYKKELIGE:  I 2012 ble Atomic Kitten gjenforent. Her er de tre samlet utenfor et studio i London. (f.v.) Natasha Hamilton, Liz McClarnon og Kerry Katona. Foto: All Over Press
LYKKELIGE: I 2012 ble Atomic Kitten gjenforent. Her er de tre samlet utenfor et studio i London. (f.v.) Natasha Hamilton, Liz McClarnon og Kerry Katona. Foto: All Over PressVis mer

- Vi fikk angst og panikkanfall

Samtidig som de opplevde suksess på hitlistene, fikk popstjernene store problemer med sin psykiske helse.

SEOGHØR.NO: På begynnelsen av 2000-tallet herjet den bristiske jentegruppen Atomic Kitten hitlistene verden over. Med coverversjoner av blant annet låtene «Eternal Flame» og «The Tide Is High» skapte de hitlåter langt utenfor Storbritanias grenser.

Nå viser det seg at suksessen også satte sine spor på gruppas medlemmer, og at medaljen hadde en mørk bakside. Både Liz McClarnon (31) og Natasha Hamilton (30) forteller nå om år med angst og depresjoner.

- Jeg begynte å bli deprimert å få panikkanfall etter omtrent ett år i Atomic Kitten. Jeg husker jeg ble deprimert så bekymret, og så deprimert igjen, forteller Liz til Now Daily.

- Men jeg fortalte det aldri til noen, hverken de andre i bandet eller familie og venner. Så jeg slet alene. Da moren min Janet fikk kreft for tre år siden, gikk jeg inn i en voldsom depresjon. Jeg følte jeg var ute av kontroll, og oppsøkte endelig profesjonell hjelp.

Den søte artisten har fremdeles panikkanfall, men nå kan hun dele tankene sine med bandmedlem Natasha. Det er en meget god hjelp.

- Jeg har vært til sykehus så mange ganger med brystsmerter, men nå vet jeg hva som skjer, forklarer hun.

- Depresjon er ikke tabu, og jeg kan ikke understreke nok hvor mye det betyr å ha noen å prate med. Det gjør livet ditt mye lettere.

LES OGSÅ
: - Den er så lett å tisse i.