- Vi får tilbragt nok tid sammen

Atle Pettersen lar ikke «Stjernekamp» komme i veien for forholdet til kjæresten.

SEOGHØR.NO: NRK satser på en ny sesong av «Stjernekamp» til høsten. Denne uken ble artistene som skal delta offentliggjort.

Blant dem er Atle Pettersen (23), som har godt mer erfaring innen TV-konkurranser. Pettersen har tidligere deltatt i MGP Junior og «X Factor», i tillegg til å vinne «Skal vi danse».

- TV-konkurranser begynner å bli min greie. Det å jobbe med en så stor produksjon er veldig gøy. Det er et veldig proft opplegg, og alt er på stell, så det blir veldig kult, sier Pettersen til Seoghør.no.

I konkurransen kjemper ti artister mot hverandre i nye sjangre, som artistene aldri har vært borte i tidligere. Og for Pettersen er det én sjanger han gruer seg litt ekstra til.

- Det er et par ting jeg gruer meg litt til, men jeg tror det blir veldig gøy. Jeg liker utfordringer, og jeg liker å gjøre ting jeg på en måte ikke kan. Det å være litt utenfor komfortsonen, tenker jeg  kan være en lærerik ting å ta med seg for å bli en bedre artist. Men jeg vet ikke om jeg stiller så sterkt i opera.

Pettersen flyttet for ikke lenge siden sammen med kjæresten, TV 2-journalist Cathrine Eide. Men han lar ikke «Stjernekamp» komme i veien for forholdet.

- Det er heldigvis her i Oslo, så vi får nok tilbragt nok tid sammen. Så det går bra, sier han smilende til Seoghør.no.

Se videointervjuet med Pettersen øverst i saken!

LES OGSÅ: Pleiet kjærligheten på Hawaii