GIFT I ETT ÅR: Søndag er det nøyaktig ett år siden Jenny Skavlan og Thomas Gulelstad giftet seg på DogA i Oslo. Til Seoghør.no forteller Jenny at hun ikke vet om de skal markere dagen på særskilt vis. Foto: FameFlynet Norway
GIFT I ETT ÅR: Søndag er det nøyaktig ett år siden Jenny Skavlan og Thomas Gulelstad giftet seg på DogA i Oslo. Til Seoghør.no forteller Jenny at hun ikke vet om de skal markere dagen på særskilt vis. Foto: FameFlynet Norway Vis mer

- Vi får se om det blir noen feiring

For ett år siden ga Jenny Skavlan og «Fingern» hverandre sitt ja, men paret har et avslappet forhold til sitt første jubileum.

SEOGHØR.NO: Den 26. april 2014 gikk et av fjorårets største kjendisbryllup av stabelen, da Jenny Skavlan (28) og Thomas «Fingern» Gullestad (34) giftet seg.

Vielsen ble holdt på Norsk design- og arkitektursenter (DogA) i Oslo, festen i Kulturkirken Jakob, og kjendisvennene skrøt gladelig av det flotte brudeparet.

- De er Norges beste par og trenger ingen lykkeønskninger, sa komiker Henrik Thodesen til Seoghør.no etter den «romantiske og personlige» vielsen.

Førstkommende søndag markerer det profilerte parets aller første bryllupsdag, såkalt «papirbryllup». Overfor Seoghør.no røper Jenny imidlertid at hun ikke har tenkt så mye på merkedagen.

- Jeg visste ikke at det var papirbryllup engang. Så opptatt er jeg av det… Vi får se om det blir noen feiring, forteller TV-personligheten.

Saken fortsetter under bildene.

EN STOR DAG: Jenny Skavlan og Thomas «Fingern» Gullestad tok seg strålende ut på bryllupsdagen sin i fjor. Etter vielsen på Norsk design- og arkitektursenter, gikk bryllupsfesten av stabelen i Kulturkirken Jakob.
EN STOR DAG: Jenny Skavlan og Thomas «Fingern» Gullestad tok seg strålende ut på bryllupsdagen sin i fjor. Etter vielsen på Norsk design- og arkitektursenter, gikk bryllupsfesten av stabelen i Kulturkirken Jakob. Vis mer

Det er ikke planlagt noe spesielt for å feire bryllupsdagen, skal man tro den sympatiske «Sy om»-entusiasten.

- Ikke som jeg vet om, i hvert fall, sier hun til Seoghør.no.

28-åringen, som i disse dager planlegger årets TV-aksjon, vedgår at bryllupsdagen i fjor ga henne og «Fingern» noen fantastiske minner med venner og familie.

Få et gjensyn med bryllupet til Jenny og «Fingern»:

Selv om Jenny avslører at hun og ektemannen er blitt veldig avhengige av hverandre, og at det neppe vil avta utover i ekteskapet, har hun også et litt pragmatisk syn på dagen da de gav hverandre sitt «ja».

- Begge har mange prosjekter hele tiden og vi er veldig travle begge to. Så det er deilig å ha fått gjort det, på en måte, sånn at vi kan gå videre med livet, hehe, sier hun til Seoghør.no.

Saken fortsetter under bildet.

RADARPAR: Både Jenny og «Fingern» har stadig nye jern i ilden, og til Seoghør.no forteller Jenny om bryllupet at hun synes det er «deilig å ha fått gjort det». Da «Fingern» var med i «Mitt Dansecrew» på TV 2 i vinter, var kona med som støtte.   Foto: Stella Pictures
RADARPAR: Både Jenny og «Fingern» har stadig nye jern i ilden, og til Seoghør.no forteller Jenny om bryllupet at hun synes det er «deilig å ha fått gjort det». Da «Fingern» var med i «Mitt Dansecrew» på TV 2 i vinter, var kona med som støtte. Foto: Stella Pictures Vis mer

Har sansen for brudekjoler

På den solfylte vårdagen da bryllupet stod, fikk også brudekjolen til designeren, skuespilleren og programlederen sin del av oppmerksomheten. Jenny Skavlan hadde selv designet og sydd kjolen, sammen med moren Janicke Ebbing.

Se Jenny vise frem brudekjolen for første gang, på bryllupsdagen i fjor:

Syprosjektet gav «Shoppestopp»-profilen mersmak, og nå er hun igang med et nytt brudekjoleprosjekt - for Anne-Malin Sørland Aase (26), som gifter seg på hjemstedet Nordfjordeid den 1. august. Designutfordringen følges opp på både Jennys og brudens blogg fremover.

Saken fortsetter under bildet.

NYTT PROSJEKT: Utover våren og sommeren skal Jenny Skavlan hjelpe gifteklare Anne-Malin Sørland Aase (t.v) med å designe og sy brudekjole av tre gamle kjoler.  Foto: Maria Hjelle
NYTT PROSJEKT: Utover våren og sommeren skal Jenny Skavlan hjelpe gifteklare Anne-Malin Sørland Aase (t.v) med å designe og sy brudekjole av tre gamle kjoler. Foto: Maria Hjelle Vis mer

Prosjektet, der tre gamle brudekjoler skal bli til én, vil dessuten munne ut i en egen nett-TV-serie som vil gå på Jennyskavlan.com fra høsten av.

- Det å sy kjoler til veldig spesielle anledninger, er jo det jeg synes er aller morsomt. Med detaljsøm, fine detaljer og litt utfordrende ting. Og jeg fikk mersmak av å sy min egen, da.

- Anne-Malin er en unik jente som har masse å komme med, og det er en unik historie - at hun har kjolen til både moren, bestemoren OG svigermoren, har Jenny Skavlan fortalt til Seoghør.no om det spesielle syprosjektet.

LES OGSÅ: Se, så søte de er!