- Vi får satse på at Jan Thomas' mareritt ikke skjer meg

«Skal vi danse»-aktuelle Christopher Mørch Husby håper han ikke opplever marerittet til eksmannen på parketten.

SEOGHØR.NO: I forrige uke ble det kjent at TV 2 til høsten nok en gang skal underholde TV-seerne med programmet «Skal vi danse», og i sesong 10 av underholdningsprogrammet får vi blant annet se popstjernen Adelén Rusillo Steen (18), tidligere «hallo-dame» Gunvor Hals (62) og stylist Christopher Mørch Husby (26) på parketten.

Seoghør.no møtte sistnevnte under lanseringsslippet i midten av juni, og 26-åringen snakket åpent ut om sjokkbruddet med ektemannen Jan Thomas (48), som ble kjent i mars.

Christopher avslører at han har fått dansetips av eksmannen. Da Jan thomas var deltaker i programmet i 2009, fortalte han at han hadde hatt mareritt om at han revnet buksen på scenen.

Det håper 26-åringen at ikke kommer til å bli en realitet for ham:

- Vi får satse på at det ikke skjer!, sier han til Seoghør.no.

MARERITT: Jan Thomas har tidligere fortalt at han hadde hatt mareritt om at han revnet buksen på scenen, da han var med som deltaker i 2009. Til Seoghør.no forteller Christopher Mørch Husby at han ikke ender opp med å gjøre eksmannens mareritt om til en realitet. Her er Jan Thomas med proffdanser Gyda Katrine Bloch Thorsen under direktesending. Foto: Tor Lindseth
MARERITT: Jan Thomas har tidligere fortalt at han hadde hatt mareritt om at han revnet buksen på scenen, da han var med som deltaker i 2009. Til Seoghør.no forteller Christopher Mørch Husby at han ikke ender opp med å gjøre eksmannens mareritt om til en realitet. Her er Jan Thomas med proffdanser Gyda Katrine Bloch Thorsen under direktesending. Foto: Tor Lindseth Vis mer

Har ingen danseerfaring

Nå gleder stylisten og fotografen seg til å ta fatt på dansingen - noe han forteller til Seoghør.no at han aldri har gjort før.

- Endelig er det noe jeg selv har bestemt meg for å være med på. Jeg har jo ingen danseerfaring, så dét er jo grunnen til at dette blir så spennende.

GJENGEN: I tillegg til stylist Christopher Mørch Husby blir «Jakten på kjærligheten»-programleder Katarina Flatland,  TV-eventyrer Samuel Massie, skuespiller Gitte Witt, klarsynte Gro Helen Tørum fra «Åndenes Makt», konditor Pascal Dupuy, artisten Adelen Steen, tidligere syklist Mads Kaggestad, artisten Ida Maria og metal-vokalisten PelleK å se på «Skal vi danse»-parketten til høsten. Foto: Morten Eik
GJENGEN: I tillegg til stylist Christopher Mørch Husby blir «Jakten på kjærligheten»-programleder Katarina Flatland, TV-eventyrer Samuel Massie, skuespiller Gitte Witt, klarsynte Gro Helen Tørum fra «Åndenes Makt», konditor Pascal Dupuy, artisten Adelen Steen, tidligere syklist Mads Kaggestad, artisten Ida Maria og metal-vokalisten PelleK å se på «Skal vi danse»-parketten til høsten. Foto: Morten Eik Vis mer

Jobber fremdeles med eksmannen

Mørch Husby har de siste årene blant annet jobbet i salongen til eksmannen, Jan Thomas Studio i Parkveien i Oslo, og til Seoghør.no forteller han at han fortsetter å jobbe med eksmannen til tross for bruddet:

- Ja, vi jobber sammen, og jeg har fortsatt å gjøre alt det jeg gjør - som er så utrolig mye, og veldig vanskelig å slippe tak i. Nå er det «Skal vi danse» i tillegg til alt annet, men det skal bli spennende. Det er gøy med litt press!

Underholdningsprogrammet sendes på TV 2 til høsten, og det er Katrine Moholt (41) og Didrik Solli-Tangen (28) som skal lose oss gjennom årets «Skal vi danse»-sending.

LES OGSÅ: - Jeg skulle ønske jeg kunne si at det var utroskap