Priyanka Chopra og Nick Jonas:

- Vi får mye dritt på grunn av aldersforskjellen

Hollywood-stjernen letter på sløret om all kritikken.

NYGIFTE: Priyanka Chopra og Nick Jonas giftet seg i desember - fem måneder etter at artisten gikk ned på kne. Foto: NTB Scanpix
NYGIFTE: Priyanka Chopra og Nick Jonas giftet seg i desember - fem måneder etter at artisten gikk ned på kne. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Det er nå seks måneder siden stjerneparet Nick Jonas (26) og Priyanka Chopra (36) ga hverandre sine «ja» i en storslått bryllupsseremoni i sistnevntes hjemland, India. Ekteskapet og kjærligheten ble feiret i tre uker og med hele tre ulike seremonier.

Duoen koser seg nå som nygifte, men det er tydeligvis ikke alle som gleder seg på deres vegne. Det avslører den talentfulle skuespilleren selv i et nytt intervju med magasinet InStyle.

Både før og etter det storslagne bryllupet var mye oppmerksomhet rettet mot paret. Spesielt hang mange seg opp i aldersforskjellen på ti år.

- Folk ga oss mye dritt og gjør det fremdeles. Jeg synes det er ganske utrolig at ingen bryr seg når mannen er eldre. Det liker faktisk folk, sier Chopra til bladet.

Hengt ut i artikkel

Men dette er ikke de eneste negative tilbakemeldingene duoen har fått på forholdet. Mange mener også de gikk for fort frem. Det tok nemlig ikke lange tiden fra det ble kjent at Nick og Priyanka var et par, før de annonserte at de var forlovet.

Få dager etter at de giftet seg ble det blant annet publisert en artikkel med tittelen «Er Priyanka Chopra og Nick Jonas' kjærlighet ekte?» I denne saken kalte journalisten blant annet skuespilleren for en «global scam artist».

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer