Priyanka Chopra og Nick Jonas:

- Vi får mye dritt på grunn av aldersforskjellen

Hollywood-stjernen letter på sløret om all kritikken.

NYGIFTE: Priyanka Chopra og Nick Jonas giftet seg i desember - fem måneder etter at artisten gikk ned på kne. Foto: NTB Scanpix
NYGIFTE: Priyanka Chopra og Nick Jonas giftet seg i desember - fem måneder etter at artisten gikk ned på kne. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Det er nå seks måneder siden stjerneparet Nick Jonas (26) og Priyanka Chopra (36) ga hverandre sine «ja» i en storslått bryllupsseremoni i sistnevntes hjemland, India. Ekteskapet og kjærligheten ble feiret i tre uker og med hele tre ulike seremonier.

Duoen koser seg nå som nygifte, men det er tydeligvis ikke alle som gleder seg på deres vegne. Det avslører den talentfulle skuespilleren selv i et nytt intervju med magasinet InStyle.

Både før og etter det storslagne bryllupet var mye oppmerksomhet rettet mot paret. Spesielt hang mange seg opp i aldersforskjellen på ti år.

- Folk ga oss mye dritt og gjør det fremdeles. Jeg synes det er ganske utrolig at ingen bryr seg når mannen er eldre. Det liker faktisk folk, sier Chopra til bladet.

Hengt ut i artikkel

Men dette er ikke de eneste negative tilbakemeldingene duoen har fått på forholdet. Mange mener også de gikk for fort frem. Det tok nemlig ikke lange tiden fra det ble kjent at Nick og Priyanka var et par, før de annonserte at de var forlovet.

Få dager etter at de giftet seg ble det blant annet publisert en artikkel med tittelen «Er Priyanka Chopra og Nick Jonas' kjærlighet ekte?» I denne saken kalte journalisten blant annet skuespilleren for en «global scam artist».

Saken fortsetter nedenfor.

Til InStyle forteller «Baywatch»-stjernen at familiene deres var raskt ute med å forsvare dem i sosiale medier, men selv nektet hun å kommentere artikkelen.

- Nick, Joe, Sophie, min mor, hans foreldre, alle tekstet i sinne på telefonene sine. De var rasende, minnes hun.

Artikkelen ble senere forandret på og journalisten rettet en unnskyldning til det nygifte paret. Chopra valgte fremdeles å ikke gi saken noe oppmerksomhet.

- Å kommentere på noe så dumt betyr i bunn og grunn at det blir viktig fordi man har gitt det viktighet. Mange folk forstår ikke denne tankegangen. Det er ikke en kortsiktig tanke. Det er en langsiktig plan, forklarer hun.

«Inngikk avtale med djevelen»

I sosiale medier gir Priyanka og Nick ofte fansen et innblikk i livene sine med søte bilder og hyllester av hverandre. Bryllupsdagen ble også godt dokumentert. Dette fikk også 36-åringen kritikk for.

View this post on Instagram

And forever starts now... ❤️ @nickjonas

A post shared by Priyanka Chopra Jonas (@priyankachopra) on

- Hvis jeg ikke var berømt og jeg akkurat hadde giftet meg, tror du ikke min Instagram-profil ville hatt bilder av meg og min ektemann da også? Har jeg ikke mulighet til å være en stolt, nybakt kone uten at folk skal si at jeg bruker ekteskapet mitt, bare fordi jeg er berømt? sa hun nylig i et intervju med The Sunday Times.

- Jeg ga opp privatlivet mitt da jeg ble en offentlig person. Det er en avtale du inngår med djevelen, men tro meg, det er fremdeles mange ting jeg holder for meg selv, fortsatte hun.

Saken fortsetter nedenfor.

View this post on Instagram

Home 😍

A post shared by Priyanka Chopra Jonas (@priyankachopra) on

Drømmer om barn

Til tross for både kritiske mennesker og medier er Priyanka og Nick svært lykkelige sammen. Og neste steg for dem skal være å bli foreldre.

I et intervju med E! News sist måned avslørte nemlig Priyanka at hun gleder seg til å ta fatt på morsrollen.

- Ja, jeg har alltid hatt lyst på barn. Jeg tror at når Gud mener det skal skje, så skjer det, sa hun og la til at hun allerede før bryllupet følte at det var på tide med en familieforøkelse.

- Jeg har et par venner som akkurat har fått barn nå, og jeg er sånn «Herregud, jeg må henge meg på», fortalte hun til nettstedet.

Også ektemannen gleder seg til å stifte familie.

- Jeg vil definitivt bli pappa en dag, sa Nick i et intervju med Spotifys «The Rewind with Guy Raz» like etter bryllupet.

LES OGSÅ: Bradley Cooper: - Forholdet henger i en tynn tråd

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer