- Vi får gjerne et anstrengt forhold til kroppen

I «Skal vi danse» skal Linda Johansen vise at voksne kvinner er det flotteste som finnes.

VOKSNE KVINNER ER FLOTTE: Johansen skal gjennom «Skal vi danse» bevise at voksne kvinner er det flotteste som finnes. Foto: Stella Pictures
VOKSNE KVINNER ER FLOTTE: Johansen skal gjennom «Skal vi danse» bevise at voksne kvinner er det flotteste som finnes. Foto: Stella Pictures Vis mer
SEOGHØR.NO: Mandag formiddag ble hele listen over årets «Skal vi danse»-deltagere offentliggjort. Blant kjendisene som deltar er trenings- og kostholdsgründer Linda Johansen (45).

- Hvem har vel ikke lyst til å være med i «Skal vi danse»? Dette er første gangen jeg tør å være med. Jeg har jo levd et skjermet gründer-liv, men dette er et paljett-dekket fargesprakende eventyr som er alle jenters drøm. Å få lov til å oppleve det i voksen alder er helt fantastisk. Jeg hadde distansert meg selv fra den Linda som jeg tidligere var, men nå er det ut i manesjen igjen, sier Johansen til Seoghør.no.

Eksmodellen har tidligere blitt spurt om å være med i konkurransen. Nå vil hun bevise at voksne kvinner er flotte.

- Dette er skummelt og spennende på en gang. Jeg blir 46 år til høsten, og vi kvinner får gjerne et anstrengt forhold til kroppene våre når vi blir eldre. Men jeg skal vise at voksne kvinner er det flotteste som finnes.

Da Johansen var barn, gjorde hun som så mange andre jenter, og begynte på dans. Interessen var stor, men etterhvert var det andre ting som tok over.

- Jeg skulle ønske jeg kunne si at jeg var kjempegod til å danse, men det er jeg ikke. Men jeg er veldig glad i det. Jeg gikk på danseskole som barn, og på jazzballett som tenåring. Men så ble interessen for gutta større, og da ble det ikke mer dansing, sier hun til Seoghør.no.

Til høsten går hun for seieren i «Skal vi danse», men bekymrer seg for én av de andre deltagerne.

- Jeg har sagt at i år skal en dame over 40 vinne, så da blir det Eli Hagen eller meg. Jeg bekymrer meg litt for Kathrine Sørland. Hun har jeg bestemt at skal danse i stillongs, for de beina der vil vi ikke se, forteller Johansen med et smil.

LES OGSÅ: Disse deltar i årets «Skal vi danse»