HJERTEVENNER:
Synnøve Macody Lund
og Ken Vedsegaard kom
sammen til premieren
på «Hjemsøkt» før
helgen. Foto: Andreas Fadum, Se og Hør
HJERTEVENNER: Synnøve Macody Lund og Ken Vedsegaard kom sammen til premieren på «Hjemsøkt» før helgen. Foto: Andreas Fadum, Se og HørVis mer

Synnøve Macody Lund og Ken Vedsegaard:

- Vi fant tonen veldig godt

Det hemmelighetsfulle paret gløder i hverandres selskap.

(Se og Hør): I skrekkfilmen «Hjemsøkt», som hadde premiere på norske kinoer fredag, har skuespiller Synnøve Macody Lund (41) hovedrollen.

Til Colosseum kom hun sammen med sin danske medspiller og svært gode venn, Ken Vedsegaard (45).

I SALG NÅ: I nyeste nummer av Se og Hør kan du lese mer om Synnøve Macody Lund og Ken Vedsegaard. Faksimile: Se og Hør
I SALG NÅ: I nyeste nummer av Se og Hør kan du lese mer om Synnøve Macody Lund og Ken Vedsegaard. Faksimile: Se og Hør Vis mer

Til VG forteller Synnøve at det var hun selv som foreslo at Ken skulle spille kjæresten til karakteren hennes i filmen.

De to har fra før et svært nært forhold, etter de traff hverandre for første gang under innspillingen av TV-serien «Black Widows» i 2015.

Følelser

– Man blir så ekstremt til stede når man skaper noe sammen med et menneske man føler noe for. Men det kan også være en utfordring å spille kald mot en du har mest lyst til å kaste deg rundt halsen på, sier hun til avisen.

Synnøve var tidligere samboer med «Robinsonekspedisjonen»s programleder Christer Falck (48), i seks år, fra 2005 til 2011, og de har to barn sammen.

Godt å spille sammen

Ken Vedsegaard er en anerkjent skuespiller i Danmark, kjent fra blant annet «Krøniken» og «Forbrytelsen 2», mens Synnøve ble først kjent som skuespiller i «Hodejegerne» i 2011.

ROMANTIKK PÅ SKJERMEN: I skrekkfilmen «Hjemsøkt» spiller Synnøve Macody Lund og Ken Vedsegaard kjærester. Foto: Another World Entertainment Norway AS
ROMANTIKK PÅ SKJERMEN: I skrekkfilmen «Hjemsøkt» spiller Synnøve Macody Lund og Ken Vedsegaard kjærester. Foto: Another World Entertainment Norway AS Vis mer

Begge er opptatt av å ikke definere forholdet, men forklarer det som både profesjonelt og privat.

– Det har vært godt å spille mot Synnøve i denne filmen. Det var en god opplevelse, sier Kim til Se og Hør før premieren i Oslo.

Svarer lurt

– Det var jeg virkelig glad for. Nå blir det morsomt å se filmen for første gang, sammen med publikum. Men om paret er blitt kjærester vil han ikke bekrefte.

– Vi fant tonen veldig godt under innspillingen, innrømmer en hemmelighetsfull Kim til Se og Hør, og svarer et lurt nei når han blir spurt de nå er kjærester.

KJENT I DANMARK: Ken Vedsegaard spilte karakteren Erik Nielsen i den danske dramaserien «Krøniken», som gikk på DR1 fra 2004 til 2007. Foto: NTB scanpix
KJENT I DANMARK: Ken Vedsegaard spilte karakteren Erik Nielsen i den danske dramaserien «Krøniken», som gikk på DR1 fra 2004 til 2007. Foto: NTB scanpix Vis mer

Feiret julen sammen

Han har tidligere uttalt at forholdet deres er både profesjonelt og privat, og at de ikke har behov for å definere relasjonen de har. Mens Synnøve er bosatt i Oslo, bor Ken i København.

I fjor feiret de forøvrig julen sammen.

Se og Hør har vært i kontakt med Synnøve Macody Lund som høflig forklarer at hun ikke har noen ytterlige kommentar.

LES OGSÅ: - Brudd for Emma Watson og kjæresten