STJERNEMØTE: Elisabeth Andreassens møte med forbildet Dolly Parton har brent seg inn hukommelsen hennes. Foto: Privat
STJERNEMØTE: Elisabeth Andreassens møte med forbildet Dolly Parton har brent seg inn hukommelsen hennes. Foto: PrivatVis mer

- Vi fant tonen fra første sekund

I dag fyller superstjernen Dolly Parton 69 år. Elisabeth Andreassen har ikke glemt sitt helt spesielle møte med countrysangerinnen.

SEOGHØR.NO: «Gratulerer med dagen, Dolly! Du fikk meg til å begynne spille gitar, tro på meg selv, elske og se andre mennesker. Hipp, hipp hurra!»

På sin Facebook-siden sin hyller den norske sangstjernen Elisabeth Andreassen (56)  Dolly Parton som i dag fyller 69 år.

Modig artist

Bettan har også lagt ut bilde av seg selv sammen med den verdensberømte artisten. De møttes i Gøteborg i 2002 i forbindelse med TV-programmet «BingoLotto», der begge opptrådte.

GRATULERER DOLLY!: Elisabeth Andreassen hyller sitt store idol på Facebook. Her er Elisabeth på Se og Hørs kjendisgalla. Foto: Andreas Fadum, Se og Hør
GRATULERER DOLLY!: Elisabeth Andreassen hyller sitt store idol på Facebook. Her er Elisabeth på Se og Hørs kjendisgalla. Foto: Andreas Fadum, Se og Hør Vis mer

- Det var et veldig fint og koselig møte. Vi pratet mye sammen. Dolly er ikke bare en utrolig modig artist som står frem med det imaget hun har, hun er også kreativ og en veldig søt person.

- Dette møtet har betydd enormt mye for meg som artist, forteller Bettan til Seoghør.no.

Som søstre

Elisabeth fikk så god kontakt med countrystjernen at hun raskt følte seg som en del av hennes familie.

- Vi fant tonen fra første sekund og jeg følte jeg var søsteren hennes. Vi er veldig like personer og har begge familier med  mye kjærlighet.

- Jeg fikk blant annet fortalt Dolly at jeg ble oppdaget som sangartist i 1980 da jeg fremførte en av hennes fantastiske sanger, «I will always love» you.

Det satte hun tydeligvis stor pris på. Hun ga i alle fall uttrykk for at hun syntes det var veldig moro.

LES OGSÅ: Se hvordan Bettan fikk tilbake toppformen