Marianne Aulie og Aune Sand avslører babynavn:

- Vi fant åtte navn som alle passer til henne

Kunsterparet tok seg god tid til navnevalget.

AVSLØRING: Marianne Aulie og Aune Sand ble foreldre for andre gang i mars. Nå er navnet på datteren asvlørt. Foto: Linus Sundahl-Djerf / Dagbladet
AVSLØRING: Marianne Aulie og Aune Sand ble foreldre for andre gang i mars. Nå er navnet på datteren asvlørt. Foto: Linus Sundahl-Djerf / Dagbladet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I mars ble kunstnerparet Marianne Aulie (45) og Aune Sand (51) foreldre for andre gang. Barnet, som ble født i New York, har lenge vært navnløs.

Det tok noen måneder før avgjørelsen ble tatt, men nå kan Marianne Aulie avsløre kunstnerdatteras navn på sin Facebook-profil. Navnet er som følger: Blanca Rose Mae Thyra Elisabeth Anna Margareth Veslemøy.

- Jeg synes at navnet er helt perfekt. Jeg skulle gjerne hatt et par navn til selv, sier Aune Sand til Seoghør.no.

- Tok noen måneder

Han forklarer at navnet skal minne datteren på foreldrenes kjærlighet til henne. Ifølge ham selv har valget vært en lang prosess.

STOLTE FORELDRE: Aune Sand og Marianne Aulie er stolte av deres navnevalg: - Vi fant åtte navn, som alle passer til henne. Hvert navn har en historie og en betydning, sier Aune Sand til Dagbladet. Foto: Adrian Øhrn Johansen / Dagbladet
STOLTE FORELDRE: Aune Sand og Marianne Aulie er stolte av deres navnevalg: - Vi fant åtte navn, som alle passer til henne. Hvert navn har en historie og en betydning, sier Aune Sand til Dagbladet. Foto: Adrian Øhrn Johansen / Dagbladet Vis mer

- Vi fant åtte navn, som alle passer til henne. Hvert navn har en historie og en betydning. Det tok noen måneder før alle navnene var på plass, forklarer han og fortsetter:

- Det er ren kjærlighet for et fantastisk lite jentebarn som kom til verden i New York 4. mars i år. Det er et navn som henspiller på besteforeldrene, og det er et navn som henspiller på framtid, håp, glede, stryke, kjærlighet, trofasthet og drømmer.

Bor i New York

Fra før har kjendisparet dattera Aella Malove Bluebell Marie Ingeborg Hjørdis (5), som ofte kalles for Lillemor.

Fra tidligere har Sand sønnen Andrey, og Aulie har dattera Alba. Dattera på fire måneder har fått kjælenavnet Lillegull.

Familien bor nå i New York, og Lillegull har allerede fått amerikansk pass. Sand mener at et amerikansk statsborgerskap gir barna unike muligheter.

- Det å stå i kø i New York for å få amerikansk pass til Lillegull, var en stor opplevelse. Det gir henne fantastiske muligheter til å studere i et land med de beste skolene og de beste lærerne, og til å bo i verdens mest magisk by. Det er et unikt land med unik kultur og fantastiske mennesker.

AKTUELL: Aune Sand er en av deltakerne i den kommende utgaven av «Farmen Kjendis». Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet
AKTUELL: Aune Sand er en av deltakerne i den kommende utgaven av «Farmen Kjendis». Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet Vis mer

Deltar i «Farmen Kjendis»

I slutten av mai ble det kjent at Aune Sand var klar for neste utgave av «Farmen Kjendis». Da var det bare to måneder siden at kunstnerparet hadde blitt foreldre for andre gang.

- Jeg er så mye på reise, over hele verden, så det er noe jeg er vant til, dessverre. Jeg vil aller helst være med barna hele tiden, men sånn er jobben vår; Vi er ute og fanger, mens kvinnen ligger hjemme og gir bryst.

Han mener at familielivet er en velsignelse og at samboeren gjør en fantastisk innsats som mor.

- Det er en sann glede, en ubeskrivelig følelse å få en liten jente til. Jeg er dypt takknemlig. Vi har fire barn. Det er helt fantastisk, men det går bare takket være Marianne som gjør en eksepsjonell innsats. (Hun elsker å være mor. Lillegull hopper og spretter, ikke minst på grunn av all brystmelka.)

LES OGSÅ: Marianne Aulie vil amme datteren (3) til hun blir stor

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer