BLIR FORELDRE IGJEN: Milla Jovovich møtte mannen Paul W.S. Anderson på settet til den første Resident Evil filmen i 2002 - hvor han var regissør og manusforfatter. Foto: IMAGO/ All Over Press
BLIR FORELDRE IGJEN: Milla Jovovich møtte mannen Paul W.S. Anderson på settet til den første Resident Evil filmen i 2002 - hvor han var regissør og manusforfatter. Foto: IMAGO/ All Over PressVis mer

- Vi fant akkurat ut at vi er gravide igjen

Milla Jovovich og ektemannen skuffer fansen.

SEOGHØR.NO: Hollywood-stjernen Milla Jovovich (38) og filmregissøren Paul W. S. Anderson (49) avslørte mandag at de venter barn nummer to, melder E! News.com.

Paret er svært glade over familieforøkelsen, men er også lei seg for å måtte skuffe fansen fordi dette betyr at innspillingen av den nyeste «Resident Evil» filmen må utsettes.

- Håper alle har en flott mandag! Egentlig skulle denne posten handle om hvor spent jeg er over å fly til Cape Town for å jobbe med «Resident Evil: The Final Chapter», men.... mannen min Paul og jeg fant akkurat ut at vi venter enda et barn!!! skriver skuespilleren på Facebook.

I KJENT STIL: Her er Milla som Alice i Resident Evil 5: Retribution fra 2012. Foto: Stella Pictures
I KJENT STIL: Her er Milla som Alice i Resident Evil 5: Retribution fra 2012. Foto: Stella Pictures Vis mer

Sammen med ektemannen har Milla funnet ut at det er mest forsvarlig å vente med innspillingen til etter at babyen er født neste år.

- Vi har funnet ut at stunt-jobbing, en voksende mage og dreping av zombier ikke er den beste kombinasjonen! Lol! Jeg ser for meg at det eneste jeg kommer til å ta livet av i nærmeste fremtid er en endeløs rekke med muffins, fleiper hun videre.

- Men helt seriøst, så ønsker vi å lage filmen så bra som overhodet mulig og i min nåværende situasjon er det ekstremt vanskelig.

Jovovich, som også er kjent fra filmer som «Joan of Arc» og «Det femte element», har vært gift med ektemannen siden 2009. To år før de ble mann og kone fikk de datteren Ever Gabo Anderson (6 1/2) sammen.

LES OGSÅ: - Må passe på hvor mye champagne jeg drikker

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.