- Vi er voksne mennesker

Helene Rask slår tilbake mot ryktene om dop og slankepress.

GLAM: Helene Rask gjør stor suksess med sitt Rask Models. Her er de på gatebiltreffet på Rudskogen i Østfold i sommer. Helene til høyre. Foto: SCANPIX
GLAM: Helene Rask gjør stor suksess med sitt Rask Models. Her er de på gatebiltreffet på Rudskogen i Østfold i sommer. Helene til høyre. Foto: SCANPIX Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Helene Rask (25) er lei av eks-glamourmodeller som går ut i media og klager over en ufin bransje full av dop og sexpress.

SE NY VIDEO: Helene Rask satser på pupper og lår i ny musikkvideo! (ekstern lenke)

- Jeg er ikke naiv, men denne bransjen er som alle andre: Det er lov å si nei! sier en opprørt Rask til Seher.no.

Blir utnyttet
Denne måneden gikk Charlotte Fredriksen (19) ut i media og fortalte at hun slutter som glamourmodell. Årsaken skal ha vært at hun følte seg utnyttet:

- Jeg drømte om en modellkarriere, i stedet ble jeg dratt inn i en ufin bransje med uproffe og kyniske mennesker som utnytter deg på alle plan, sa hun til VG.

- Det er ingenting glamorøst med glamourbransjen i Norge! hevdet 19-åringen.

LES OGSÅ:
Charlotte ble vitne til venninnens død.

Callgirl-rykter
Også kollegaen til Fredriksen i Team Aylar, glamourmodellen Lisa Marie Winther, forlot bransjen med harde ordelag:

- I hjembyen min Porsgrunn går det rykter om at alle som er med i Team Aylar er prostituerte og narkomane callgirls, sa hun til Side2 og fortsatte.

- Det flyter med narkotika både backstage og på kjendisfestene som glamourmodellene inviteres til. Utrolig mange av jentene i bransjen bruker dop.

Nettstedet intervjuet også det tidligere Team Aylar-medlemmet Linni Meister:

- Jeg ønsker ikke lenger å være en såkalt "glamourmodell". Det er rett og slett alt for mye snusk som følger med i bransjen, hevdet hun

Slår tilbake
Nå slår den profilerte glamourmodellen Helene Rask (25) tilbake mot både Charlotte, Lisa Marie, Linni og andre tidligere kolleger.

- Jeg mener at disse jentene hadde holdt seg langt unna bransjen hvis den var så ille som de hevder. Likevel fortsetter de på hver sin kant - i andre glamour- og modellbyråer, sier Rask til Seher.no.

- Jeg er ikke naiv, men det handler om å unngå enkelte fester og feil folk, sier en engasjert og opprørt Rask.

LER OGSÅ: Rask tilbake til eksen!

Hun understreker at hun ikke tviler på at Charlotte og andre kan ha opplevd tingene de hevder. Men Rask sier at det er påfallende at de alle jobbet for samme byrå: Team Aylar.

- Det er dop over alt, også i denne bransjen. Men vi er voksne mennesker som har full mulighet for å kunne takke nei, sier hun til Seher.no.

Helene sier også at man som glamourmodell bør ha former, og at det er større slankepress for motemodeller enn for modeller i hennes egen bransje.

- Jeg har selv vært modell i åtte år nå og har stor sett veid det samme hele tiden. Ingen har noen gang kommentert min vekt eller høyde, og jeg er ikke spesielt tynn av natur, fastslår Rask.

Hun har i det siste mottatt mailer fra frustrerte jenter som drømmer om en karriere som glamourmodeller.
- De lurer på om bransjen virkelig er slik de nå har lest om. Foreldrene deres lurer også!

- Jeg har vondt for å tro at det er så mange tette jenter der ute. Det står respekt av å si nei, sier Helene.

LES OGSÅ: Aylar gir seg som glamourmodell.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer