NYBAKTE FORELDRE: Michelle Heaton og forretningsmannen Hugh Hanely har fått en sønn. Duoen har vært gift siden 2010. Foto: Fame Flynet
NYBAKTE FORELDRE: Michelle Heaton og forretningsmannen Hugh Hanely har fått en sønn. Duoen har vært gift siden 2010. Foto: Fame FlynetVis mer

- Vi er verdens lykkeligste foreldre

Popstjernen har blitt mamma igjen.

SEOGHØR.NO: Den britiske artisten Michelle Heaton (34) og hennes irske ektemann Hugh Hanley fikk fredag en sønn, melder Contactmusic.com.

- Tusen takk for alle lykkeønskninger. Vi koser oss med vår lille gutt og er verdens lykkeligste foreldre, skriver Heaton på Twitter.

- Vår lille mann ble født i morges klokka 08.49. Min vakre kone var fantastisk og jeg er så stolt av henne. Begge to har det veldig bra, la Hanley til på sin profil.

Den nye babyen er et kjærkomment lyspunkt for paret, som har datteren Faith (2) fra før av, etter noen tøffe år med helseproblemer for Michelle.

I 2012 fjernet sangfuglen begge brystene etter at hun fant ut at hun hadde 80 prosent sjanse for å få brystkreft. Og året etter måtte hun gjennom en hjerteoperasjon.

Heaton var medlem i popgruppen kjent som Liberty X frem til 2007. Gruppen vant to Brit Awards og fikk syv sanger inn på topp 10. I tillegg er hun også en kjent glamourmodell og skuespiller.

LES OGSÅ: Samsaya giftet seg i all hemmelighet