- Vi er veldig tålmodige foreldre

Thomas «Fingern» Gullestad elsker livet som nybakt pappa.

SEOGHØR.NO: Fredag 29. april ble Jenny Skavlan (29) og Thomas Gullestad (35) foreldre til datteren Åse,  to år etter de ble mann og kone.

Da Seoghør.no møtte den nybakte faren på plateselskapet Universal sin sommerfest, torsdag, fortalte han hvordan de to er som foreldre.

- Vi er veldig tålmodige begge to, så vi blir liksom ikke sinna selv om vi blir slitne. Vi har en voldsom tålmodighet og stamina i forhold til henne. Det er mye som skjer hele tiden, men det er det som beskriver oss best.

PÅ FEST: Thomas Gullestad koste seg på Universal sin sommerfest. Foto: Ida Nikolaisen
PÅ FEST: Thomas Gullestad koste seg på Universal sin sommerfest. Foto: Ida Nikolaisen Vis mer

- Så jobber vi knallhardt med å underholde henne hele tiden, vi er jo i underholdningsbransjen begge to, så hun får jo private show hele tiden, sier han.

Og til Seoghør.no avslører han at med datteren Åse, har han fått helt andre gleder i hverdagen.

- Vi bruker veldig mye tid på å få henne til å le. Og det er så gøy, det kan man holde på med i timesvis. Det er mye morsommere enn all annen form for underholdning som jeg har vært borti, sier han bestemt.

LYKKELIGE: Thomas Gullestad avslører at de to er både morsomme og tålmodige foreldre.  Foto: Andreas Fadum/Se og Hør
LYKKELIGE: Thomas Gullestad avslører at de to er både morsomme og tålmodige foreldre. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør Vis mer

Foreldre etter to år og to dager som gift

Lille Åses fødselsdag sammenfalt også nesten med toårsbryllupsdagen til Jenny og «Fingern». Det flotte paret giftet seg på Norsk design- og arkitektursenter i Oslo den 26. april 2014, altså to år og to dager før datteren kom til verden.

Den gang strålte den populære programlederen, skuespilleren og «sy om»-profilen i en egendesignet brudekjole, som tok pusten fra de mange profilerte bryllupsgjestene.

GIFTET SEG: For to år siden, ble Jenny Skavlan og Thomas Gullestad mann og kone.  Foto: Se og Hør
GIFTET SEG: For to år siden, ble Jenny Skavlan og Thomas Gullestad mann og kone. Foto: Se og Hør Vis mer

- Hun knuser alle. Hun så helt nydelig ut og man begynner å grine bare man ser på henne. Så fin er hun, sa programleder Live Nelvik til Seoghør.no etter vielsen.

En glede og en gave

En av dem som allerede i mai hadde vært på besøk for å gratulere med familieforøkelsen, var hennes onkel Fredrik Skavlan (49).

«Skavlan»-programlederen sa til Seoghør.no i mai, at han ble svært lykkelig da han hørte om den gledelige nyheten og fikk møte Åse.

GAVE: Fredrik Skavlan ble sjarmert i senk da han møtte sin kjente nieses barn for første gang.  Foto: NTB scanpix
GAVE: Fredrik Skavlan ble sjarmert i senk da han møtte sin kjente nieses barn for første gang. Foto: NTB scanpix Vis mer

- Jeg har møtt Åse og det er utrolig hyggelig at hun er kommet til verden. Det må jeg bare si. Det er en glede og en gave!

LES OGSÅ: Kysset som gikk verden rundt