- Vi er veldig stolte av deg!

David og barna skrev kjærlighetsnotis til sin hardtarbeidende mor.

VELFORTJENT MIDDAGSDATE: Etter motevisningen dro Victoria og David Beckham med eldstesønnen Brooklyn til en av New Yorks mange eksklusive restauranter.  Foto: All Over Press
VELFORTJENT MIDDAGSDATE: Etter motevisningen dro Victoria og David Beckham med eldstesønnen Brooklyn til en av New Yorks mange eksklusive restauranter. Foto: All Over Press Vis mer

SEOGHØR.NO: Nok en gang har familien Beckham ankommet storbymetropolen New York i forbindelse med New York Fashion Week, som gikk av stabelen denne uken.

Det tidligere «Spice Girls»-medlemmet har etter hvert opparbeidet seg et stort navn innenfor motebransjen som klesdesigner for sitt eget merke, og nok en gang viste Victoria Beckham (40) fram sin nyeste kolleksjon på catwalken under moteuken.

På første rad satt ektemannen, den tidligere fotballspilleren, David Beckham (39) og eldstesønnen Brooklyn (15), og de to kjekkasene matchet hverandre i mørke dresser.

Satt mellom Vogue-ikoner

David og Brooklyn satt mellom Vogue-ikonene Anna Wintour (64) og Grace Coddington (73), og det var ingen tvil om at de var svært stolte av kona og morens arbeid.

Før motevisningen hadde David og barna sendt deres lykkeønskninger til Victoria i et håndskrevet brev - som 40-åringen delte med Instagram-følgerne sine:

«Til mamma. Lykke til, vi er veldig stolte av deg! Kjærlig hilsen fra David, Brooklyn, Romeo, Cruz og Harper».

Seksbarnsfamilien er mer lykkelig enn noen gang, og har lagt alle ubehageligheter etter utroskapshistoriene som kom fram på midten av 2000-tallet. bak seg.

SJARMØR: David og Victoria Beckham er ofte å se på hverandres tilsteldninger. I februar i år satt pappa David og datteren Harper Beckham (3) på første rad da mamma Victoria viste fram sommerkolleksjonen. Foto: All Over Press
SJARMØR: David og Victoria Beckham er ofte å se på hverandres tilsteldninger. I februar i år satt pappa David og datteren Harper Beckham (3) på første rad da mamma Victoria viste fram sommerkolleksjonen. Foto: All Over Press Vis mer

Victoria og David er ivrige på å støtte hverandre, og dukker ofte opp med resten av familien på eventer de er involvert i. Firebarnsmoren har flere ganger vært til stede når David Beckham, som var en aktiv fotballspiller fra 1993 til 2013, har spilt kamp.

Åpner klesbutikk

Tidligere i år var det yngstedatteren Harper Seven (3) som fikk æren av å sitte på første rad under morens catwalkshow i New York - og den lille moteprinsessen sjarmerte alle med sine ablegøyer på farens fang.

Etter motevisningen feiret Victoria Beckham, som snart åpner egen butikk i London, med en bedre middag med ektemannen og eldstesønnen på en av New Yorks trendy restauranter.

LES OGSÅ: Brooklyn Beckham kobles til Hollywood-skjønnhet