- Vi er veldig søte sammen

«The Big Bang Theory»-stjernene kom arm i arm.

SPILLER KJÆRESTER: Mayim Bialik og Jim Parsons' rollefigurer, Amy Farrah Fowler og Sheldon Cooper, spiller kjærester i «The Big Bang Theory». Foto: CBS via Getty Images/Getty Images/All Over Press
SPILLER KJÆRESTER: Mayim Bialik og Jim Parsons' rollefigurer, Amy Farrah Fowler og Sheldon Cooper, spiller kjærester i «The Big Bang Theory». Foto: CBS via Getty Images/Getty Images/All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: I fjor ble det kjent at TV-stjernen Mayim Bialik (37) og mannen Michael Stone hadde gått hver til sitt etter ni år sammen.

Da «The Big Bang Theory»-skuespilleren stilte opp på et bransjetreff mandag kveld, kom hun arm i arm med kollegaen Jim Parsons (40).

I den populære TVNorge-serien spiller Bialik rollen som Amy Farrah Fowler, som er kjæresten til Parsons' rollefigur Sheldon Cooper.

- Ja, Jim og jeg eksisterer utenfor settet. Jeg synes vi er veldig søte sammen, skrev Bialik på sin egen Twitter-side ifølge Daily Mail.

Noe forhold i virkeligheten er det imidlertid ikke snakk om for TV-stjernene. I fjor avslørte Parsons i et intervju med New York Times at han er homofil, og har vært i et ti år langt forhold.

Bialik, som slo gjennom som skuespiller i serien «Blossom», har tidligere snakket varmt om Parsons.

- Jim og jeg har muligheten til å være ekstra kreative med rollefigurene våre, noe jeg tror kommer av det faktum at vi har et så nært forhold i det private.

LES OGSÅ: Skilles etter ni år
 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer