<strong>DRØMMEDAMA:</strong> Halvor Sveen beskriver ei drømmedame som snill, trygg og rå - og nettopp ei slik dame har han nå funnet. Foto: Alex Iversen/ TV 2
DRØMMEDAMA: Halvor Sveen beskriver ei drømmedame som snill, trygg og rå - og nettopp ei slik dame har han nå funnet. Foto: Alex Iversen/ TV 2 Vis mer

«Farmen»-Halvor:

- Vi er veldig nær å bli kjærester

«Farmen»-vinneren har møtt drømmedama.

Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Halvor Sveen seiler virkelig i medvind for tida. For i tillegg til å ha vunnet årets sesong av «Farmen» og stukket av med hytte og bil, har han også funnet drømmedama.

På finalefesten som markerte slutten for årets utgave av det populære realityprogrammet avslørte Sveen den gledelige nyheten.

Han beskriver ei drømmedame som snill, trygg og rå - og nettopp ei slik ei har han nå funnet.

- Hun er kanskje det snilleste mennesket jeg har møtt i hele mitt liv, forteller han til Se og Hør.

Møttes på fest

Ifølge Sveen skal han ha møtt sin nye flamme på en fest i Rendalen før oppholdet på «Farmen»-gården. Hun er ikke fra Rendalen selv, men har lokal tilknytning, forteller han til Se og Hør.

- Jeg traff ei dame før jeg skulle inn på «Farmen», også kontaktet jeg henne da jeg kom ut igjen. Noe som resulterte i at vi møttes, forteller Sveen.

- Så var hun med og så etter kuene. Og da var det gjort, forklarer han.

Men selv om hun oppfyller alle kriterier, vil Sveen vente med si at de er kjærester.

- Er dere kjærester?

VINNERØYEBLIKKET: Halvor Sveen ble vinneren av «Farmen» 2017. Her forteller han om seieren, og om betydningen broren har hatt for oppholdet hans. Video: Christian Roth Christensen Vis mer

- Veldig nære.

- Så man kan si at det er dere to?

- Mhm, svarer Sveen anerkjennende.

Tvilte på kjærligheten

I et tidligere intervju med Se og Hør, fortalte Sveen at han ikke har vært i et seriøst kjærlighetsforhold på femten år. Han sa også at han brukte lite tid på å lete etter noen å dele livet med.

- Jeg trives veldig godt slik jeg har det nå, og vet egentlig ikke om jeg har tid til fast kvinnfolk. Da må det i så fall være en jævlig bra dame, men jeg tviler på at hun eksisterer, spøkte han den gang og la til:

- Jeg har væt uheldig med damene opp gjennom, og det verste som finnes er kjærlighetssorg. Selv om jeg kan virke knallhard iblant, er jeg egentlig en veldig følsom kar.

Men så er det ofte slik at man finner kjærligheten når man minst venter det.

LES OGSÅ: Dette fikk du ikke se på «Farmen»

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer