- Vi er veldig mye hjemme faktisk

TV-paret Kim Haugen og Nadia Hasnaoui nekter å la de travle karrierene gå på bekostning av familien.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Kjendisparet Nadia Hasnaoui (49) og Kim Haugen (53) har vært sammen siden de møttes i Bergen da Nadia danset i stykket «Annie get your gun» i 1985. 

Sammen har de barna Jesper (19) Adrian (17) og Fanny (12). Torsdag kveld var Nadia og Kim og to av barna på Spamalot-premieren på Folketeatret. De har et nært forhold til Monty Python og håper barna ville få det også. 

- Vi har fått med to av barna og tredjemann er på folkehøgskole. Monty Python er veldig morsomt og Atle Antonsen er fantastisk. Vi satser på at alle kan sette pris på denne humoren, sier Hasnaoui til Seoghør.no. 

Nadia og Kim er aktuelle med hvert sitt TV-program, og går en travel høst i møte. Kim er tilbake i det politiske humorprogrammet «Løvebakken», som hadde premiere i begynnelsen av september.

- Det er veldig trivelig å være i gang igjen, forsikrer Kim.  

Kone og NRK-kollega Hasnaoui er snart i gang med «De ukjente» som har NRK-premiere i november. I programmet skal kjendiser gjette hvilken person som har hvilket yrke. 

- Vi er i full jobb begge to. Jeg er ute og finner ukjente, så dere kan gjette hvilke yrker de har etterhvert. Men familiehygge blir det også tid til. Vi er faktisk veldig mye hjemme, forteller Nadia. 

Selv etter mange års ekteskap, er hun fortsatt forelsket i ektemannen.  

– Å ha vært gift i 20 år kan ikke kalles en hendelse, men det at Kim valgte meg, er noe jeg er takknemlig og lykkelig for fremdeles. Vi er heldige som får være sammen, og jeg er glad for at han holder ut med meg, har hun tidligere sagt til Hjemmet. Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Jeg er imponert over Norge  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer