Cecilie Leganger og Hans Petter Gundersen:

- Vi er veldig lykkelige

Den tidligere håndballstjerna har giftet seg med musiker-kjæresten.

NYGIFT: Cecilie Leganger røper at hun nylig har giftet seg med kjæresten HP Gundersen. Foto: Bent Are Sigvaldsen/Se og Hør
NYGIFT: Cecilie Leganger røper at hun nylig har giftet seg med kjæresten HP Gundersen. Foto: Bent Are Sigvaldsen/Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Cecilie Leganger (46) har giftet seg med kjæresten Hans Petter Gundersen (68). Det avslører hun selv på Instagram:

«Tusen takk til alle som har heiet på oss og til familie og venner som var med på bryllupsfeiringen. Vi er så takknemlige og lykkelige», skriver hun.

Til Se og Hør forteller Gundersen at bryllupet var i går, og at det var en svært vellykket dag.

- Vi hadde en liten vielse på dagen med de nærmeste, og så en stor fest med alle venner og familie på kvelden. Det ble en lang dag, så vi er litt slitne i dag.

Men han legger ikke skjul på at det var verdt det:

- Det var en fantastisk opplevelse, rett og slett. Vi er veldig lykkelig, det har vi vært hele tiden. Takknemlig for at vi har møtt hverandre.

GIFTER SEG: Camilla Lorentzen og Julie Vistnes skal gifte seg! Video: Camillalor / Instagram Vis mer

- Ante ikke hvem han var

Det var i begynnelsen av september i fjor at den tidligere håndballstjerna avslørte at hun hadde funnet lykken med musikkprodusenten, og like før jul kom den hyggelige nyheten om at de to hadde forlovet seg.

Da Gundersen og bandet hans Risikogruppen hadde en liten konsert på Christinegården I Bergen, kom Leganger for å se. Det var her de to møttes for første gang ansikt til ansikt.

Leganger har tidligere fortalt til Dagbladet at det også var musikken som førte henne og Gundersen sammen. Hun visste ikke hvem han var da hun plutselig fikk en melding i innboksen.

- Jeg ante jo ikke hvem Hans Petter var. Han skrev en melding til meg på Facebook og skrøt sånn av et stykke som jeg hadde komponert. Men jeg kjente ikke til statusen hans i musikkmiljøet i Bergen, sa hun.

BLE SOM LOVET: Niklas Baarli og Benjamin Silseth forteller om hvordan brylluppet og bryllupsnatta foregikk. Video: Steffen Pettersen. Reporter: Sofie Losen. Vis mer

Gundersen, som i flere tiår har vært kjent som en ildsjel i byens musikkmiljø, var full av lovord om forloveden, og sa at han ble «lamslått over hvor like musikalske gener» de to har da han hørte Legangers komposisjoner.

Håndballstjerne

Leganger er som nevnt en norsk tidligere håndballspiller. Hun startet med håndball allerede som 13-åring, og allerede i en alder av 18 år oppnådde hun status som verdens beste målvakt.

I 2014 kom nyheten om at Leganger skulle gi seg som håndballspiller. Det meldte Larvik på sine nettsider. Nyheten kom etter at hun de siste sesongene hadde slitt med skader.

- Jeg er glad og takknemlig for de ekstra åra, men på en kropp som ikke er helt ung lenger, som har trent mye og lenge, har der ført med seg noen skader. Noen av dem ganske alvorlige. Alle skadene er nå leget og jeg er i god form. Jeg vil gjerne fortsatt ha det slik, uttalte Leganger den gang i en pressemelding.

«MESTERNES MESTER»: Dette fikk du ikke se på TV i finalen av «Mesternes Mester». Vis mer

I dag er Leganger nyutdannet lege og jobber gjennom selskapet Nye livskrefter. Der jobber hun med å holde ledelsessamlinger samt støtte ungdommer med spesielle behov. I tillegg er hun keepertrener for damelaget i Fana.

LES OGSÅ: - Var et rørende øyeblikk da vi fortalte ham det

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer