Martin Danielle:

- Vi er veldig lykkelige

«The Voice»-dommeren Martin Danielle og kjæresten Alexandra Backström er blitt foreldre.

FORELDRE: Martin Danielle og kjæresten Alexandra Vackström er blitt foreldre for første gang. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
FORELDRE: Martin Danielle og kjæresten Alexandra Vackström er blitt foreldre for første gang. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Da «The Voice»-dommeren Martin Danielle (31) og kjæresten Alexandra Backström (31) dukket opp på den røde løperen under Elle-festen i juni, hadde de en gledelig nyhet å dele - at de ventet barn.

Nå er ventetiden over, og paret er blitt foreldre for første gang. Den lille gutten, som har fått navnet Alf Gustav, kom til verden 20. oktober.

GRAVID: Paret avslørte babynyheten under Elle-festen i juni. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
GRAVID: Paret avslørte babynyheten under Elle-festen i juni. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer

- Vi er veldig lykkelige, forteller den nybakte pappaen til Se og Hør.

Nyheten ble først omtalt av TV 2.

- Sykeste opplevelsen

På Instagram har den nybakte moren, Alexandra Backström - som for øvrig er tidligere vinner av Miss World Norway - delt et bilde av kjæresten og deres nyfødte sønn.

I Instagram-innlegget, der det i kommentarfeltet renner inn med gratulasjoner og lykkeønskninger, kommer det frem at fødselen tok to dager - og endte med keisersnitt.

Backström skriver videre at sønnen veier 5,5 kilo og er 56 cm lang, før hun benytter anledningen til å takke kjæresten for støtten.

«(...) Tusen takk til Bærum Sykehus for fantastisk behandling og oppfølging, og til @clmdmusic som sto som en klippe gjennom den sykeste opplevelsen jeg har hatt. Du er alt», skriver hun.

Skjulte graviditeten lenge

Da babynyheten ble avslørt i juni, var Backström allerede langt på vei i svangerskapet. Å holde graviditeten hemmelig såpass lenge, var et bevisst valg fra kjæresteparets side.

- Vi prøver å skille litt mellom privatliv og artistliv, og Alexandra er vel egentlig ikke så opptatt av å leve i rampelyset på den måten, så vi har tenkt at det er hyggelig å kunne holde det privat, fortalte Danielle til Se og Hør den gang, og la til:

- Men nå synes det jo såpass mye at det er vanskelig å holde det skjult, så vi tenkte at dette var en fin anledning til å dele denne nyheten.

KJÆRESTER: Martin Danielle viste frem kjæresten på den røde løperen for første gang i 2015. Foto: Lina Hekkli / Se og Hør
KJÆRESTER: Martin Danielle viste frem kjæresten på den røde løperen for første gang i 2015. Foto: Lina Hekkli / Se og Hør Vis mer

De nybakte foreldrene har vært et par siden 2015, og også forholdet har de holdt ute av rampelyset.

Tidligere har «The Voice»-dommeren fortalt bakgrunnen for valget om å holde en lav profil til VG.

- Det er ikke hemmelig at vi er et par, men selv om jeg er artist, betyr ikke det at hun ønsker den oppmerksomheten. Jeg respekterer at hun vil holde forholdet mer privat, sa artisten til avisen i 2017.

FØDTE PÅ TV: Johanna Grønneberg Mesa gikk på orgasmefødselskurs i håp om å få orgasme da hun fødte. Vis mer

LES OGSÅ: Jenna Dewan fikk sjokk av eksmannens nye forhold

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer