- Vi er veldig glade i hverandre

Følelsene mellom Paradise-paret har blomstret etter at de kom hjem til Norge. Kan de bli årets tredje Paradise-par?

HETE FØLELSER: Maria Solbakken og Miguel Kristansen sier begge til Seoghør.no at de har fått sterkere følelser for hverandre, etter at de kom hjem fra innspillingen av realityserien «Paradise Hotel» i Mexico. Foto: TV3
HETE FØLELSER: Maria Solbakken og Miguel Kristansen sier begge til Seoghør.no at de har fått sterkere følelser for hverandre, etter at de kom hjem fra innspillingen av realityserien «Paradise Hotel» i Mexico. Foto: TV3 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Forholdet mellom de to «Paradise Hotel»-deltagerne Maria Solbakken (20) og Miguel Kristiansen (20)  har vært preget av både romantikk og intens krangling etter at de begge sjekket inn i TV3s realityserie.

Torsdag ble de to igjen filmet kyssende, etter Maria overraskende valgte å beholde Miguel på hotellet, på grunn av en hemmelig avtale.

Sterke følelser

Og Seoghør.no kan avsløre at de romantiske følelsene bare har blitt sterkere mellom de to etter at de kom hjem til Norge.

- Vi har hatt mye kontakt, selv om jeg bor i Trondheim og Maria bor i Tromsø. Vi besøker hverandre så ofte vi kan og ringer hverandre hele tiden. Hun har en veldig bra personlighet, som det er lett å bli glad i, sier Miguel til Seoghør.no.

Tidligere har Andreas Bolme Akselsen og Camilla Karlsen Bøvollen, samt Are B. Schanke og Iselin Michelsen funnet kjærligheten med hverandre etter at de kom hjem fra årets innspilling i Mexico.

Maria bekrefter at hun oppdaget at kjemien med Miguel var god fra første gang de møttes i Mexico.

- Vi flørtet jo mer enn det som ble vist på TV, og fant tonen med en gang. Kranglingen skyldtes vel situasjoner som oppstod der og da, og var aldri om noe alvorlig. Jeg var ikke redd for at vi skulle bli uvenner.

Ikke kjærester ennå

De to turtelduene vil foreløpig ikke kalle seg kjærester, men avviser ikke muligheten for at de snart kan bli det.

Maria sier til Seoghør.no at hun vurderer å flytte sørover i løpet av nær framtid, enten til Oslo, eller Trondheim, hvor Miguel bor.

- Vi er nok to veldig like personligheter, og Miguel er en fyr som jeg har gode følelser for, men vi er ikke kjærester nå. Vi får se hva som skjer.

Gjengjelder følelsene
Miguel legger ikke skjul på at han gjengjelder de sterke følelsene.

- Jeg er veldig betatt av henne, og gleder meg til å se hva som skjer fremover, sier han til Seoghør.no.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Har ikke tenkt tanken på en baby

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer