NÆRT FORHOLD: Therese Johaug med lillebror Karstein og lillesøster Veronika i hjembygda Dalsbygda. I NRK-programmet Verdens beste skijenter sier hun at hun har en nært forhold til familien. Foto: NRK
NÆRT FORHOLD: Therese Johaug med lillebror Karstein og lillesøster Veronika i hjembygda Dalsbygda. I NRK-programmet Verdens beste skijenter sier hun at hun har en nært forhold til familien. Foto: NRKVis mer

- Vi er veldig glad i hverandre

Therese Johaug er ikke i tvil om hvem som skal ha mye av æren for at hun klarer å hvile ut mellom langrennskonkurransene.

SEOGHØR.NO: I torsdagens episode av programmet «Verdens beste skijenter» på NRK møter vi Therese Johaug (26).

VISER FLERE SIDER: I NRK-programmet viser Johaug flere sider ved seg selv. Her som fotomodell. Foto: NRK
VISER FLERE SIDER: I NRK-programmet viser Johaug flere sider ved seg selv. Her som fotomodell. Foto: NRK Vis mer

Kamerateamet følger blant annet den populære langrennsløperen på hjemmebane, når hun er på besøk hos familien i Dalsbygda.

I programmet snakker Johaug om forholdet til søsknene og familien sin. Therese er nest eldst i en søskenflokk på fire, med storebror Joakim, lillebror Karstein og lillesøster Veronika.

- Vi har gården til felles. Alle måtte hjelpe til hjemme. Det skaper en ekstra nærhet, man blir kjent på ulike områder, og vi er veldig glad i hverandre, og er veldig avhengig av hverandre, sier Therese i programmet.


Ikke mange har flere reisedøgn enn Therese. Derfor er det deilig å komme hjem til familien.

- Når jeg kommer hjem, gir det meg mye å være sammen med familien min. Det tror jeg er veldig viktig. Å ta vare på vennene hjemme, så man ikke blir helt tullete i topplokket.

A photo posted by Therese (@johaugtherese) on

En annen som Therese nok gleder seg til å treffe når hun kommer hjem, er kjæresten.

I slutten av november bekreftet Johaug at hun hadde blitt kjæreste med roeren Nils Jakob Hoff (29), etter at TV 2s «God kveld Norge» omtalte forholdet.

- Ja, vi er kjærester. Men jeg har ingen kommentar utover det. Jeg er ikke så glad i å kommentere privatlivet mitt i offentlige medier, sa hun ifølge Dagbladet.

Tidligere denne måneden la hun også ut et bilde av seg selv med kjæresten på sin egen Instagram-side.«Verdens beste skijenter» sendes torsdag klokken 20.15 på NRK1.

LES OGSÅ: Viser frem kjæresten på Instagram