- Vi er veldig forelsket

For to måneder siden møttes de tidligere Robinson-deltakerne for første gang. Nå er de kjærester.

<strong>FORELSKET:</strong> De tidligere Robinson-deltakerne Kim Holm og Maria Eliseussen ble kjærester etter at de møttes på en gjenforeningsfest for deltakere i TV3-serien i februar. Foto: Privat
FORELSKET: De tidligere Robinson-deltakerne Kim Holm og Maria Eliseussen ble kjærester etter at de møttes på en gjenforeningsfest for deltakere i TV3-serien i februar. Foto: Privat Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Hverken Kim Holm (31) eller Maria Eliseussen (25) gikk til topps i TV3-realityserien «Robinsonekspedisjonen» da de var med i henholdsvis 2003 og 2010, men nå har begge vunnet - i kjærlighet.

Etter at de to møttes på en gjenforeningsfest for alle tidligere Robinson-deltakere i Lillestrøm i februar, begynte gnistene raskt å fyke.

Nå er paret kjærester og har allerede begynt å snakke om å flytte sammen...

- Vi er veldig forelsket, det kan nok nesten bli for mye for de som omgås oss, fordi det er så sukkersøtt. Det morsomste er at jeg, som har sagt så mye rart om søringer har funnet meg en Bærumsgutt, sier nordlendingen Maria til Seher.no og ler.


Kim bekrefter at de to har tilbragt mye tid sammen de siste to månedene.

- Siden vi begge to er studenter, har vi fleksible dager og kan lett tilpasse oss hverandre.

Foreløpig har de to ikke satt noen dato for når de eventuelt skal flytte sammen, men Maria legger ikke skjul på at hun håper det blir heller før enn senere.

- Jeg skjønte at jeg var forelsket, da jeg satt hos mine foreldre og prøvde å koke sammen unnskyldninger, så jeg kunne dra hjem for å sjekke Facebook-siden min. Nå håper jeg at jeg skal få ham ned til Fredrikstad, hvor jeg bor.


- Det at vi begge har vært igjennom «Robinsonekspedisjonen», synes vi er utrolig gøy å ha som et felles minne. Hvis det skulle bli et bryllup en gang burde vi kanskje dra tilbake og gifte oss der, med Christer Falck som prest, sier hun og ler.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Robinson-deltaker kan bli Charlie Sheens assistent

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer