- Vi er vanvittig stolte

«Hotel Cæsar»-gjengen feiret hederspris og seg selv.

FEIRET: Skuespillerne Nikis Theophilakis, Janne Formoe og Kim Daniel Sannes feiret seg selv torsdag kveld. Foto: Thomas Horni / Seher.no
FEIRET: Skuespillerne Nikis Theophilakis, Janne Formoe og Kim Daniel Sannes feiret seg selv torsdag kveld. Foto: Thomas Horni / Seher.no Vis mer
SEHER.NO: Det var en feststemt «Hotel Cæsar»-gjeng som møtte opp til årets sommerfest på utestedet «Emil & Samuel» i Oslo torsdag kveld. Den populære TV-serien, med skuespillerne Sossen Krogh og Anette Hoff i spissen, stakk av med årets hederspris under «Gullruten», og det var både skuespillere og produsenter stolte av.

- Det betyr masse. At «Hotel Cæsar», og spesielt Sossen og Anette får denne hedersprisen etter tolv år, er en aksept til serien. Og så vidt jeg vet der dette det første TV 2-programmet som får prisen, noe vi er vanvittig stolte av, forteller seriens kreative produsent, Tom Sterri, til Seher.no.

Sterri kan love at den neste sesongen vil bli av det dramatiske slaget.

- Det vil bli masse dramatikk som kulminerer i en svær brann i Ankerseteren. Her vil det gå med liv, og det vil bli personskader. Man vil nok kunne se en endring for enkelte roller, som seerne kan identifisere seg med. Det blir spennende.

Tilstede på festen var selvsagt det tidligere paret Jannecke Øinæs og Kim Daniel Sannes. Begge forteller at det ikke er problematisk å jobbe sammen, selv etter det vanskelige bruddet.

- Det går bra. Vi har stor respekt for hverandre og er gode venner. Det gjør det lettere. Men det er ingen selvfølge at det skal gå bra, sier Øinæs til Seher.no.

- Vi ønsker hverandre alt det beste, sier Sannes, som forteller at kvelden skal feires med champagne og høy sigarføring.

Kim Kolstad, som spiller rollen som Jens August i serien, forteller at han har lært utrolig mye gjennom mange år som skuespiller i TV 2-serien.

- For meg har «Hotel Cæsar» vært en skole. Jeg har lært mange av de tingene som jeg har ønsket å lære, og som det antageligvis ikke ville vært like lett å lære om jeg hadde jobbet et annet sted, sier Kolstad til Seher.no.

Han mener hedersprisen er en bekreftelse.

- Det er en bekreftelse på noe alle vet, og det er at Cæsar er en solid institusjon i den norske underholdningsbransjen.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Ja, det er slutt

LOVER DRAMA: Kreativ produsent, Tom Sterri, lover seerne mye action i den kommende sesongen. Foto: Thomas Horni / Seher.no
I FORM: Silje Marie Korsnes og Kim Kolstad. Foto: Thomas Horni / Seher.no
VAKKER: Vakre Marita Traaen, som spiller rollen som Runa Jørgensen, var tilstede på sommerfesten. Foto: Thomas Horni / Seher.no
Rudy Claes, Nikis Theophilakis og Lone Klein. Foto: Thomas Horni / Seher.no
Elin Sogn. Foto: Thomas Horni / Seher.no
Sverre Solberg og Frøydis Armand. Foto: Stella Pictures
Ronnie Ottem og Marianne Westby Foto: Stella Pictures
Marita Traaen og Tarjei Westby. Foto: Stella Pictures