- Vi er vant til å være mye borte fra hverandre

Cathrine Larsåsen og samboeren bor i hvert sitt land under «Skal vi danse».

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Stavsprang-jenta Cathrine Larsåsen (25) er av mange regnet som en sterk kandidat til å vinne årets «Skal vi danse».

Men Oslo-jentas største supporter er hennes danske kjæreste Morten Jensen, som lørdag hadde tatt turen fra København for å følge henne på TV 2-parketten.

- Hun er veldig flink. Allerede på premieren fikk jeg en forsmak på at hun er god til å danse, men jeg er imponert, sier han til Seoghør.no.

Cathrine har tidligere avslørt til Seoghør.no at hun har flyttet tilbake på jenterommet hos foreldrene i Norge, så lenge hennes «Skal vi danse»-karriere varer.

Lørdag kunne hun juble over å gå trygt videre, på bekostning av Lillian Müller, som tapte duellen mot Stein Johan «Steinjo» Grieg Halvorsen.

Men Morten, som er en av Danmarks fremste lengdehoppere, synes ikke det har blitt ensomt i deres hjem i København ennå.

- Jeg kommer til å være mye her, så det er ikke så ille. Vi kommer til å være mye sammen, sier han.

- Vi er jo vant til å være mye borte fra hverandre når det er sesong, legger Cathrine til.


Paret sier det imidlertid ikke blir mye dansing privat.

- Jeg vet ikke hvorfor vi ikke danser så mye. Vi er vel opptatt med karrierene. Men kanskje jeg får lære ham noen triks nå, sier Cathrine og ler.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Linni: Har ikke merket at puppene hindrer meg

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer