- Vi er trøtte og lykkelige!

Jenna Fischer fødte sitt andre barn.

BLE FORELDRE: I slutten av mai ble Jenna Fischer og ektemannen Lee Kirk foreldre til en liten jente, men nyheten ble først kjent fredag kveld.
BLE FORELDRE: I slutten av mai ble Jenna Fischer og ektemannen Lee Kirk foreldre til en liten jente, men nyheten ble først kjent fredag kveld. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Søndag 25. mai ble «The Office»-stjernen Jenna Fischer (40) mor til sitt andre barn med ektemannen Lee Kirk.

- Det gir oss stor glede å kunne kunngjøre vår datter Harper Marie Kirks fødsel. Familien har det bra. Vi er trøtte, lykkelige og friske, sier paret i en uttalelse til E! News.

De nybakte foreldrene forteller at storebror Weston (2,5) hadde sett frem til at familiens ferskeste medlem skulle se dagens lys, men Jenna var i litt nervøs i forkant.

- Alle sier at en pluss en ikke blir to, men at en pluss en føles som fire, sa Fischer til People.

Paret giftet seg i Malibu sommeren 2010 og fikk sønnen Weston Lee i september året etter.

I januar 2013 åpnet hun seg om morsrollen til People.com.

- Jeg tenkte i starten at 70 % av tiden kommer det sikkert til å være helt fantastisk, og 30 % av tiden må jeg bare komme meg gjennom det. Men helt ærlig så elsker jeg å være mamma 100 % av tiden, sa hun den gang.

- Jeg elsker å være en familie. Det at vi var to som ble til tre har gjort båndet mellom meg og Kirk enda sterkere.

LES OGSÅ: «The Office»-stjernene gjenforent i vennens bryllup

 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer