- Vi er to om sykdommen

Katarina Flatland støtter seg til kjæresten i tiden etter at hun ble syk.

Publisert

SEOGHØR.NO: Katarina Flatland (24) skulle etter planen lede TV2-programmet «Det sterkeste kjønn» sammen med Freddy Dos Santos, men tidligere denne uken ble det kjent at TV-profilen måtte trekke seg fra jobben.

Årsaken er at den vakre TV-profilen har fått diabetes type 1 og det er etter råd fra legen at hun tok hensyn til helsen og trakk seg fra programlederjobben.

- Nå går det mye bedre. Det går litt opp og ned i begynnelsen når man oppdager at man er syk. Timingen var veldig dum. Jeg hadde lyst til å reise, men så ble det ikke sånn. Om noen uker er jeg nok ekspert på alt som har med diabetes å gjøre, så får vi vente å se, sier Flatland til Seoghør.no.

TV-profilen merket først at hun var mye slapp.

- Det er de klassiske tegnene. Slapp og sliten også tisser man mye. Man blir dehydrert.

Får støtte av kjæresten

Søndag kveld tok Flatland turen til Se og Hørs kjendisgalla sammen med kjæresten Harald Dobloug. Han er legestundent og har vært en uvurderlig støtte for Katarina i den tøffe tiden etter at hun fikk diagnosen.

GOD STØTTE: Harald Dobloug og Katarina Flatland var søndag på Se og Hørs kjendisgalla på Christiania Theater.  Foto: FameFlynet Norway
GOD STØTTE: Harald Dobloug og Katarina Flatland var søndag på Se og Hørs kjendisgalla på Christiania Theater. Foto: FameFlynet Norway Vis mer

- Heldigvis hadde jeg en våken kjæreste som så tegnene og det ble oppdaget raskt, sånn sett var jeg heldig.

Harald understreker at de takler sykdommen sammen.

- Diabetes er noe vi tar sammen, vi er to om den sykdommen. Det er ikke morsomt å få det, men det er noe man lett kan leve med.

- Du skjønner at det er lett å takle, når jeg har en slik mann å være sammen med, sier Katarina Flatland.

Tøff tid

Det har vært noen tøffe måneder for familien Flatland. Katarinas kjente far Hallvard Flatland (56) kjempet seg nylig gjennom kreftsykdommen, og er heldigvis på bedringens vei.

Tidligere i høst, i forbindelse med at hun er nominert i Se og Hørs gjeve prisutdeling «Årets TV-navn», fortalte Katarina at faren Hallvards erfaringer og råd har vært en stor ressurs for henne:

- Pappa kan bransjen. Hvis jeg lurer på hvordan jeg kan gjøre det bedre i jobben, så har jeg en jeg kan spørre. Han er brutalt ærlig.

LES OGSÅ: Tone kom sammen med Markus

SE HELE SENDINGEN FRA RØD LØPER HER:

 

SE «KJENDISGALLAEN 2013» HER:

 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer