Marianne Sandaker:

- Vi er superstolte og glade

Proffdanseren fikk sitt andre barn.

MAMMA IGJEN: Proffdanser Marianne Sandaker har fått sitt andre barn. Her med Christian Strand i 2019. Foto: Espen Solli / TV 2
MAMMA IGJEN: Proffdanser Marianne Sandaker har fått sitt andre barn. Her med Christian Strand i 2019. Foto: Espen Solli / TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Proffdanser Marianne Sandaker, som i 2011 gikk til topps i «Skal vi danse» sammen med Atle Pettersen, delte søndag kveld en gladnyhet.

Da kunne hun nemlig avsløre at hennes andre barn var kommet til verden.

«Endelig er Jakob her. Verdens fineste gutt», skriver hun til et bilde av babyens hender.

Hun og kjæresten Markus Thorsen har også datteren Astrid (2) sammen. Paret har holdt sammen i over 15 år, ifølge TV 2, som først omtalte saken.

- Vi er superstolte og glade! Gleder oss veldig til tida som kommer med en lillebror i hus, sier hun til kanalen.

I kommentarfeltet strømmer det inn med lykkønskninger, blant annet fra «Skal vi danse»-kolleger Nadya Khamitskaya og Rikke Lund.

«Godt bakt og godt levert», skriver førstnevnte.

SKADD: Farmen-aktuelle Lasse Lom har tidligere vunnet italienske «Skal vi danse». Under et finalenummer gikk det galt, da han fikk albuen ut av ledd og røk av en muskel i armen. Vis mer

Sandaker har blant annet vært å se som dansepartneren til Erlend Elias, Petter «Katastrofe» Kristiansen og Samuel Massi.

Hun er også søsteren til proffdanser Glenn Jørgen Sandaker. Søskenparet jobber også sammen som trafikklærere.

Marianne har tidligere vunnet flere NM-sølv og bronsemedaljer, samt deltatt i flere internasjonale konkurranser som proffdanser.

LES OGSÅ: Overrasker med nytt utseende

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer