Victoria Beckham:

- Vi er strenge med barna

Det berømte ekteparet lar ikke sine fire barn ligge på latsiden.

STRENG: Victoria og David Beckham mener at høflighet og disiplin er viktige regler å lære barna sine. Foto: NTB Scanpix
STRENG: Victoria og David Beckham mener at høflighet og disiplin er viktige regler å lære barna sine. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Ekteparet Victoria (44) og David Beckham (43) har flere regler barna må følge. Høflighet, respekt og disiplin er noen av dem, ifølge nettstedet The Richest.

- Du vet, vi er strenge med barna. De er glade og lykkelige barn, men de er også høflige barn, sa Victoria på «Today Show» i fjor, ifølge The Sun.

Den suksessrike motedesigneren og den tidligere fotballproffen David Beckham har fire barn sammen.

Men til tross for at paret har en formue på nesten to milliarder kroner, får ikke ungene servert alt med en sølvskje.

Saken fortsetter nedenfor.

FLOTT FAMILIE: Victoria Beckham sammen med ektemannen David, sønnene Romeo og Cruz og datteren Harper. Foto: NTB scanpix
FLOTT FAMILIE: Victoria Beckham sammen med ektemannen David, sønnene Romeo og Cruz og datteren Harper. Foto: NTB scanpix Vis mer

Må jobbe hardt

Datteren Harper Seven (6) og sønnene Cruz David (13), Romeo James (15) og Brooklyn Joseph (19) må alle ta i et tak i heimen.

I et intervju med Evening Standard i forbindelse med at paret var gjester i prins Harry og Meghan Markles bryllup, snakket Victoria blant annet om de strenge kravene ekteparet stiller til barna sine.

BRYLLUPSGJESTER: Ekteparet Beckham er et innflytelsesrikt par i hjemlandet England, og var invitert i brullypet til prins Harry og Meghan Markle. Foto: NTB Scanpix
BRYLLUPSGJESTER: Ekteparet Beckham er et innflytelsesrikt par i hjemlandet England, og var invitert i brullypet til prins Harry og Meghan Markle. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Det har aldri vært et alternativ å ikke jobbe hardt. De ser sin mamma gå på jobben, de ser sin pappa gå på jobben. Og selv går de på skolen og må jobbe der, sier hun til avisen.

Blant annet fikk Brooklyn tidlig seg jobb for å lære seg god jobb-etikk, og jobbet flere år for minstelønn på en café.

Lykkelige barn

Men Victoria Beckham bedyrer at barna deres er lykkelige.

- De er glade barn. Jeg mener at barn skal få være barn, og ha det gøy. Men jeg liker å pushe dem litt, slik at de skal utføre oppgavene så godt de kan. Men jeg vil ikke drive det for langt slik at de blir for stresset. Ingen barn liker å gjøre lekser, men som foreldre må vi dem et spark bak, sier hun.

- Det er jobben vår. Jeg sier ikke at de elsker å gjøre sine lekser, men det er obligatorisk!

Da barna var mindre uttalte David seg om hvordan han og kona prøvde å legge til rette for barna sine.

- For å være ærlig lar vi dem gjøre 99 prosent av det de har lyst til, fordi vi vil at de skal ha normale liv, fortalte han til CNN.

Beckham innrømmet også at han synes det er vanskelig å være borte fra familien, og spesielt fra datteren Harper.

Saken fortsetter nedenfor.

ØYENSTEN: Lille Harper er en skikkelig pappajente, som føler seg trygg på hans sterke arm. Foto: NTB Scanpix
ØYENSTEN: Lille Harper er en skikkelig pappajente, som føler seg trygg på hans sterke arm. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Det er det jeg må ofre som far og ektemann, å være borte fra familien. Det er kun for kort tid av gangen, men det er vanskelig å være borte fra barna. Men de forstår det, og skjønner at pappa jobber hardt.

Superpappa

David har av engelsk presse blitt betegnet som superpappa over måten han håndterer papparollen, og har ved flere ganger vist at han forguder sine barn.

Og han tilbringer kvalitetstid sammen med dem så ofte han kan. Senest la han ut dette bildet på Instagram av seg og de to sønnene Romeo og Brooklyn på fisketur sammen.

«Herlig å fiske sammen med gutta i dag», skrev han.

Og på bursdagen sin 2. mai fikk han seg litt av en overraskelse. Hele familien, bortsett fra Brooklyn var ute og spiste da eldstesønnen plutselig dukket opp midt under bursdagsmiddagen.

Brooklyn studerer ved den prestisjetunge designskolen Parsons School of Design i New York, men hoppet på flyet til London for å overraske pappa på bursdagen. Det hele ble filmet av mamma Victoria.

Og det ble et hjertelig og tårefylt øyeblikk. Den tidligere fotballspilleren klarte ikke å skjule sjokket og følelsene sine da han skjønte hva som foregikk.

«Hva gjør du her?», spurte 43-åringen mens han holdt Brooklyn fast i en klem, tydelig rørt over sønnens gest.

I bakgrunnen kan man høre Harper bli like overrasket som pappa. «Jeg visste ikke at Brooklyn skulle komme», sier hun i videoen, ifølge Daily Mail.

Men han har også opplevd å måtte høre kritikk. Blant annet når enkelte britiske medier klandret firebarnsfaren for å la Harper fortsatt brukte smokk som fireåring. Da kokte det over for den hardt arbeidende superstjernen.

«Hvorfor er det noen folk som føler at de har rett til å kritisere en forelder om deres eget barn, uten å ha med all fakta?? Alle som har barn vet at når de ikke føler seg bra, eller har feber, så gjør man alt man kan for å gjøre situasjonen mest mulig komfortabel for dem - og de fleste gangene hjelper det med en smokk. Så for de av dere som kritiserer, tenk dere om to ganger før dere uttaler dere om andres barn, for dere har faktisk ingen rett til å kritisere meg som forelder», skrev han på Instagram.

LES OGSÅ: Victoria i hardt vær etter datterens ridetur

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer