- Vi er stort sett noen timer unna hverandre

Alpinstjernen får ikke sett kjæresten så mye fremover.

VÆRT SAMMEN I SOMMER: Aksel Lund Svindal og kjæresten Julia Mancuso har fått tilbragt mye av sommeren sammen.  Foto: Maury Phillips/WireImage.com
VÆRT SAMMEN I SOMMER: Aksel Lund Svindal og kjæresten Julia Mancuso har fått tilbragt mye av sommeren sammen. Foto: Maury Phillips/WireImage.com Vis mer
SEHER.NO:  Det var i sommer at den norske skihelten Aksel Lund Svindal (27) og den amerikanske alpinisten Julia Mancuso (26) bekreftet at de er et par.

Det var under den amerikanske idrettsgallaen ESPYS Awards i juli at de to røpet seg for amerikansk TV, og paret har i ettertid blitt avbildet ferierende på Maui sammen.

Lund Svindal har vært restriktiv når det gjelder å uttale seg om sin nye kjæreste, og har så langt kommet med litt vage kommentarer til forholdet.

Men da 27-åringen var hjemme i Norge i august for å delta i programmet «Hvem kan slå Aamodt og Kjus?», bekreftet han forholdet en gang for alle.

- Ja, vi er kjærester, men jeg vil ikke si så mye mer enn det, sa han til Dagbladet.

I et ferskt intervju med avisen, forteller stjernen at han har fått tilbragt mye av sommeren med kjæresten, og at det har vært veldig hyggelig. 

- Vi har fått vært en del sammen i sommer, og har hatt det kult, egentlig. Det har vært en bra sommer, sier han til Dagbladet.

Den norske alpinisten går nå en tøff sesong i møte, og må regne med lange og svært travle dager i utlandet. I og med at menn og kvinner i alpinsirkuset ofte konkurrerer på hvert sitt sted, blir det heller ikke så mye tid til å pleie det ferske forholdet.

- Vi får sett hverandre i Sölden i sesongåpningen, men etter det er vi i USA og Canada. Når vi reiser til Canada, reiser de til USA. Sånn blir det i Europa også, så vi er stort sett noen timer unna hverandre, sier han, men håper samtidig at de får opprettholdt litt telefonkontakt underveis: 

- Vi får ta et par telefoner, så får det gå an å være fleksibel.

Tidligere har Svindal sagt at han ikke liker å være sammen med en dame som bor to verdenshav og et kontinent borte, men tidligere i sommer fortalte han at han mener ting har forandret seg.

- Tiden går, ting stemmer og lysten til å overvinne praktiske hindringer øker. Riktignok er ikke alpint som skiskyting, hvor guttene og jentene konkurrerer sammen hver helg, men vi er jo begge i alpene mesteparten av vinteren. Dessuten har vi noen måneder på våren hvor vi har tid til å være sammen, har han tidligere uttalt til VG.  

Bli fan av Seher.no på Facebook her! 

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Ja, vi er kjærester