Emma Watson og Tom Felton:

- Vi er sjelevenner

Letter endelig på sløret om forholdet.

DYPE FØLELSER: Fansen har lenge hatt et stor ønske om at skuespillerduoen Tom Felton og Emma Watson skal ende opp sammen. Foto: Twitter/Tom Felton
DYPE FØLELSER: Fansen har lenge hatt et stor ønske om at skuespillerduoen Tom Felton og Emma Watson skal ende opp sammen. Foto: Twitter/Tom Felton Vis mer
Publisert

I en årrekke har det blitt spekulert på om om det har vært romantiske følelser mellom «Harry Potter»-kollegaene Emma Watson (32) og Tom Felton (35), som spilte henholdsvis Hermine Grang og Draco Malfang i de berømte filmene.

I et intervju med Seventeen Magazine i 2011 avslørte også Watson at hun hadde et godt øye til ham da de spilte inn filmserien.

- I de to første filmene hadde jeg et stort «crush» på Tom Felton. Han var min første forelskelse, fortalte hun til bladet.

Romanseryktene fikk ny grobunn i fjor sommer etter at Felton postet et Instagram-bilde av seg selv og Watson i pysjamas, hvor han så ut til å lære henne å spille gitar.

«Reneste form for kjærlighet»

Nå prøver 32-åringen å kaste lys over hvordan ting egentlig er mellom dem.

«På lik linje med Tom, så sliter jeg alltid med å forklare folk hvordan kjemien og forholdet vårt er. I mer enn 20 år nå har vi elsket hverandre på en spesiell måte, og jeg har mistet oversikten over hvor mange ganger folk har sagt til meg: "Dere må ha klint i fylla, i alle fall en gang!", "Dere må ha kysset!", "Det må være noe der"», skriver hun i forordet til Feltons nye bok «Beyond the Wand: The Magic and Mayhem of Growing Up a Wizard», ifølge E! News.

Vis mer

Hun fortsetter:

«Men det vi har er mye dypere enn dette. Det er noe av den reneste form for kjærlighet jeg kan tenke meg. Vi er sjelevenner, og vi har alltid hatt ryggen til hverandre. Det vet jeg at vi alltid vil også».

Videre sier «Little Women»-stjernen at hun synes det er vanskelig å leve i en verden hvor mennesker er så raske til å dømme, tvile og stille spørsmål om intensjoner.

«Tom gjør ikke det. Jeg vet at selv om jeg har gjort en feil, så forstår han at intensjonen var god. Jeg vet at han alltid vil tro meg. Selv om han ikke har hele bildet foran seg, så vil han aldri tvile på at det var godt ment og at jeg gjorde mitt beste. Det er ekte vennskap, og å bli sett og elsket på den måten er en av de største gavene i livet mitt», skryter hun i boka.

Fra 2019 til 2021 var Watson kjæreste med den amerikanske forretningsmannen Leo Robinton (33). Det gikk også rykter om at duoen hadde forlovet seg.

I sommer ble filmstjernen avbildet hånd i hånd med Brandon Green (29), sønn av den kontroversielle britiske motemilliardæren Sir Philip Green, som står bak blant annet kleskjeden Topshop.

LES OGSÅ: Helene Olafsen avkrefter ryktene

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer