PÅ BESØK: Erlend Elilas er på besøk hos Maria Montazami i Los Angeles.  Foto: Privat
PÅ BESØK: Erlend Elilas er på besøk hos Maria Montazami i Los Angeles. Foto: Privat Vis mer

- Vi er sjelevenner

Erlend Elias Bragstad nyter besøket hos «Svenske Hollywoodfruer»-Maria.

Publisert

SEOGHØR.NO: Svenske Maria Montazami (50) er godt kjent som den blide blondinen fra reaityprogrammet «Svenske Hollywoodfruer».

I den populære TV-serien følger vi hverdagslivet til fire svenske kvinner som har etablert seg i Los Angeles, og det er som alltid duket for en rekke intriger.

Nå er den norske stylisten og makeup-artisten Erlend Elias Bragstad (33) på besøk hos hennes familie i USA, som har skriver flittig om på sin blogg. 

- Endelig er jeg hos min søteste venn, Maria, skriver han på Facebook til denne videoen:

Og det var liten tvil om at også Maria satte stor pris på besøket fra sin norske venn.

- Gud så hyggelig at du er her. Kom inn! Hele veien fra Norge, sier en blid Maria da hun får se Erlend Elias utenfor døren sin. 

- Når vi møttes første gang føltes det som vi hadde kjent hverandre hele livet. «Sjelevenner», sa hun til meg på et intervju vi hadde. Vi er veldig like på så mange måter, volum i håret, vann i glasset og at vi bryr oss om at alle rundt oss har det bra, sier Erlend Elias til Seoghør.no. 

Saken fortsetter under bildet.

PÅ TV: Åsa Westerlund, Britt Ekland, Maria Montazami og Gunilla Persson fra Svenske Hollywoodfruer.  Foto: Thomas Engström
PÅ TV: Åsa Westerlund, Britt Ekland, Maria Montazami og Gunilla Persson fra Svenske Hollywoodfruer. Foto: Thomas Engström Vis mer

- Hun har støttet meg gjennom alt

De siste årene har vært tøffe for den oftest blide nordlendingen. 

I fjor gikk 33-åringen gjennom både kreftsykdom og brudd med samboeren.

Det er omtrent ett og et halvt år siden TV-profilen ble rammet av testikkelkreft, og til Seoghør.no forteller han at Maria har vært en enorm støtte.

- Skulle jeg strandet på en øde øy hadde det nok blitt henne. Etter at «Erlendelias-huset» måtte legges på is på grunn av kreft, brudd med samboer, og seks måneder total oppussing av leilighet, trengte jeg å komme meg bort for å få inspirasjon til å stable meg på beina igjen, få energi. 

Saken fortsetter nedenfor.

TØFF TID: Erlend Elias ble singel i 2015, og forteller at det har vært en vanskelig periode etter samlivsbruddet.
 Foto: NTB scanpix
TØFF TID: Erlend Elias ble singel i 2015, og forteller at det har vært en vanskelig periode etter samlivsbruddet. Foto: NTB scanpix Vis mer

- Det får jeg igjennom Maria som har gitt meg så mye støtte igjennom alt. Vi møttes jo i Bodø når vi gjorde to søstre og en mor ny, rett etter kreftopersjonen, og etter det har vi hatt jevnlig kontakt, sier han.

Og for Erlend Elias, gjør det godt å få være med på det glamorøse Hollywood-livet. 

- Jeg føler jeg er med i dynastiet bare uten all dramaet. «The American Dream» is not just a word, they are living it. Så å få være litt med gir meg så utrolig mye pågangsmot og kjenner at selvtilliten booster, så når jeg kommer hjem skal jeg snu Norge på hodet. Jeg blir til jeg er klar til å dra hjem, slår han fast til Seoghør.no. 

LES OGSÅ: Britt Ekland viste toppløs-bilde til barna

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer