Amalie Snøløs og Herman Tømmeraas

- Vi er sammen nesten hele tiden

Slik blir superparets sommerferie.

SNAKKER VARMT: Amalie Snøløs forteller i et intervju med VG at hun tilbringer mye tid med kjæresten, selv om det kanskje ikke virker sånn. Foto: Se og Hør
SNAKKER VARMT: Amalie Snøløs forteller i et intervju med VG at hun tilbringer mye tid med kjæresten, selv om det kanskje ikke virker sånn. Foto: Se og Hør Vis mer

Fjorårets sesong av «Farmen» var spektakulær i den forstand at flere av deltakerne ble store stjerner etterpå. De dukket ofte opp i mediene for det ene og det andre, og enkelte har klart å holde på oppmerksomheten helt til nå.

Amalie Snøløs (22), som havnet på en imponerende tredjeplass i årets sesong, er blant dem som har klart seg best. Med hele 191 000 følgere på Instagram i skrivende stund, samt en kjæreste som er en av landets mest omtalte skuespillere, holder hun koken godt.

I et nytt intervju med VG Helg letter 22-åringen på sløret om livet, og om hvordan sommeren blir med Herman Tømmeraas (21).

- Lite folk får se

I midten av april avslørte sørlandsjenta at hun også privat har vind i seilene. Etter måneder med spekulasjoner, bekreftet Snøløs og «Skam»-stjernen Herman Tømmeraas (21) at de er i et forhold.

Siden den gang har de vært mye å se i hverandres kanaler i sosiale medier, men det gjenstår fortsatt for paret å dukke opp på en rød løper sammen.

Til tross for at det ikke virker som de er så mye sammen, kan TV-profilen avsløre at de er nærmest uatskillelige. De har nemlig samme jobb, som promotører på det sosiale nettverket.

- Det går bra, vi har det gøy med det. Samtidig er det veldig lite folk får se av forholdet vårt, selv om vi er sammen nesten hele tiden. Hvis jeg følte at Herman og jeg ikke taklet rampelyset så godt, tror jeg aldri at jeg hadde valgt å gå inn i et offentlig samarbeid, sier hun, og refererer til alle Instagram-innleggene deres.

- Da kommer forholdet først?

- Ja, selvfølgelig. Men begge synes det er veldig gøy, og føler at vi får være kreative og skape noe. Det handler ikke bare om penger, sier hun til avisen.

Paret er for tiden på ferie i Amsterdam sammen, og begge har lagt ut bilder og snutter på sine respektive Instagram-historier. Ellers kan Snøløs avsløre at hun har planer om å bruke store deler av sommeren sammen med kjæresten.

- Ja, vi skal være mye sammen. Nå skal vi først være hjemme hos familien min. Da liker jeg å skru av telefonen, så jeg kan konsentrere meg om dem og Herman. Da er det mange som vil ha tak i meg, som blir forbannet. Folk mener visst at jeg skal være tilgjengelig hele tiden. Da går det en fanden i meg, og jeg tenker: Da skal jeg i hvert fall skru av telefonen, avslører hun.

Startet med jobb

Paret har siden offentliggjøringen av forholdet vært svært ordknappe om relasjonen dem imellom. Overfor Se og Hør røpet Snøløs på ELLE-festen tidligere i sommer hvordan de to møttes, og hva de gjør for å pleie kjærligheten.

- Vi møttes faktisk gjennom felles bekjente, og begynte deretter å prate sammen på sosiale medier. Plutselig fant vi ut at vi ville jobbe sammen.

22-åringen forklarte at duoen hadde et vennskapelig forhold i starten. Det gikk derimot ikke lang tid før paret innså at de hadde romantiske følelser for hverandre.

FLØRT?: «Farmen»-deltager Amalie Snøløs snakker ut om ryktene om henne og Petter Northug. Video: Christian Roth Christensen Vis mer

- Plutselig skjønte vi at vi hadde funnet tonen, da. Så det var veldig hyggelig, sa hun og smilte.

- Da vi la ut det første bildet, var vi bare venner. Det var 14. februar. Så utviklet det seg derfra, og vi følte at folk ventet litt på en slags bekreftelse. Da tenkte vi at det var like greit å offentliggjøre det.

- Hva gjør dere for å pleie kjærligheten?

- Vi pleier å sitte hjemme og spille Playstation. Så tenner vi litt lys og spiser god mat. Vi er veldig mye hjemme hos familiene våre, egentlig. Tiden bare flyr, og plutselig er det en måned siden jeg så mamma sist. Så vi prøver å dra hjem så ofte som mulig for å treffe familie.

På spørsmål om hvordan Tømmeraas er som kjæreste, hadde Snøløs bare lovord å komme med.

- Som kjæreste er han kjempesnill. Han er en veldig snill gutt.

- Hvordan er du som kjæreste?

- Jeg tror jeg er snill, sier hun og humrer.

- Vil ikke kalle meg bifil

22-åringen har tidligere snakket om romanseryktene med Petter Northug, i tillegg til muligheten for å forelske seg i en kvinne.

I et intervju med Det Nye i april fortalte Snøløs at dersom hun skulle dra på date med en kjendis, ville førstevalget ha falt på Jenny Skavlan (31).

- Jeg vil ikke kalle meg bifil, men jeg kan bli utrolig opptatt av, og satt ut av hvor flott og pen en jente på gata eller Instagram er. Så at jeg føler kjærlighet til mange damer - absolutt, sa hun.

22-åringen påpekte samtidig viktigheten av å ikke sette mennesker i bås.

- Jeg blir satt i bås hele tiden fordi jeg er blond og litt søt. Jeg er ikke en bimbo. Jeg er en nerd, jeg liker tv-spill og fotball. Seksualitet er viktig å eie selv. For det første vet jeg ikke. Hvordan vet man om man er bifil? Kanskje jeg forelsker meg i en dame en gang, kanskje ikke. Men jeg tør å være åpen.

Amalie Snøløs beviste at hun er en jente med bein i nesa da hun kom helt til finaleuken i «Farmen» i fjor høst.

Etter oppholdet på realitygården var hun riktignok lei av alt som hadde med «Farmen» å gjøre, forklarte hun til Se og Hør i desember.

- Jeg var veldig mett på hele greia, og fulgte ikke spesielt mye med på tv. Det er først nå de siste ukene at jeg har hentet meg inn. Jeg møtte flere av de andre deltakerne i går, det var veldig hyggelig. Selv om vi kunne bli irritert på hverandre der inne, er det ingen sure miner i dag, sa hun den gang.

LES OGSÅ: Ble mamma igjen