Bianca Ingrosso og Phillipe Cohen:

- Vi er sammen igjen

Den svenske influenseren har funnet tilbake til eksen - nok en gang.

PÅ'N IGJEN: Bianca Ingrosso og Phillipe Cohen har funnet tilbake til hverandre. Foto: Olle Sporrong / EXP / TT / NTB
PÅ'N IGJEN: Bianca Ingrosso og Phillipe Cohen har funnet tilbake til hverandre. Foto: Olle Sporrong / EXP / TT / NTB Vis mer
Publisert

Den svenske influenseren og realityprofilen Bianca Ingrosso (26) har i mange år vært i et skikkelig av-og-på-forhold med Phillipe Cohen (26).

Influenserparet har gjennom åra blitt store favoritter - noe som kan skyldes at de har vært å se på Instagram, YouTube og i Ingrossos realityprogram «Wahlgrens verden».

I februar avslørte Ingrosso på sin YouTube-kanal at det nok en gang hadde blitt slutt med Cohen. Avsløringen kom etter at det i lang tid hadde versert rykter om at kjærligheten hadde tatt slutt.

KJEMPEKRANGEL: I «Wahlgrens verden» hadde Pernilla og Bianca en kjempekrangel. Vis mer

Men nå - bare noen måneder senere - smiler lykken igjen for den populære duoen. I en episode av podkasten «Ursäkta» får Ingrosso spørsmål om hva hun oftest får spørsmål om fra følgerne sine - og det er om hun og Cohen har funnet tilbake til hverandre.

- Det er om jeg Phillipe er sammen igjen. Vi er sammen igjen, avslører Ingrosso, ifølge svenske Hänt.

«Wahlgrens verden»-profilen får deretter spørsmål om hun tuller.

- Nei, vi er sammen igjen. Det føles fantastisk, han er så sexy, sier 26-åringen i podkasten.

Av og på

Det har som nevnt bare gått noen måneder siden Ingrosso bekreftet at forholdet hadde tatt slutt - etter måneder med spekulasjoner. På YouTube forklarte 26-åringen at det hadde skjedd mye det siste halve året som hun ønsket å holde privat.

- Jeg er ikke i et forhold med Phillipe lenger, og det kommer kanskje ikke som noe sjokk ettersom vi har gjort det slutt flere ganger. Jeg vil absolutt ikke tulle det bort, fordi det har vært vår reise. Vi har gjort det vi trengte for å føle oss bra i øyeblikket, og det har vært å gå fra hverandre. Vi har elsket hverandre, sa hun.

Ingrosso ville ikke fortelle nøyaktig når bruddet fant sted, men røpet at det var flere måneder siden.

MENS-REKLAME: Bianca Ingrosso befinner seg nok en gang i hardt vær, etter at hun reklamerte for intimprodukter for kvinner. Video: DeoDoc. Reporter: Anton Lier / Dagbladet TV. Vis mer

- Jeg har hatt blandede følelser, både på godt og vondt. Jeg har blitt kjent med nye sider av meg selv, innsett ting og gjort en utrolig jobb med psykologen min, fortsatte hun.

I realityserien «Wahlgrens Verden» har man fått følge forholdet til Cohen og Ingrosso gjennom både oppturer og nedturer. I videoen utelukket ikke Ingrosso de to ville finne tilbake til hverandre igjen.

- Jeg vil alltid elske Phillipe, han er fortsatt familie, min bestevenn og jeg tror aldri jeg kommer til å la ham gå. Jeg tror aldri vi vil gi slipp på hverandre. Vi elsker hverandre og har fortsatt mye kjærlighet for hverandre, og er langt fra ferdig med hverandre, sa hun.

LES OGSÅ: Snakker ut om datterens død

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer