Elisabeth Carew:

- Vi er så takknemlige og hodestups forelsket

Røper gladnyhet.

BLE MAMMA: Elisabeth Carew avslører at hun har blitt mamma for andre gang. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
BLE MAMMA: Elisabeth Carew avslører at hun har blitt mamma for andre gang. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I august i 2019 kunne Elisabeth Carew (36) dele gladnyheten om at hun og kjæresten Svein-Olav Grevstad hadde blitt foreldre for første gang.

«Vår Milea kom til verden 10.08.2019. Vi bobler over av kjærlighet og er så takknemlige», skrev Carew på Instagram den gang.

I februar i år kom nyheten om at hun ventet sitt andre barn, og nå smiler lykken nok en gang for 36-åringen, som røper at hun har blitt tobarnsmamma. Det avslører hun selv i et innlegg på Instagram.

«Så kom lille Sonia endelig til verden 26.06.21. Styrtfødsel i badekar var en ny opplevelse. Vi er så takknemlige og hodestups forelsket i jenta vår», skriver hun til et bilde av den lille jenta.

- Helt magisk

Som nevnt var det i februar at gladnyheten om at familien på tre skulle utvides kom. Også den gang kom det frem i et innlegg på Instagram.

«Buksa er blitt trangere den siste tiden og det er sånn det skal være. Tenk at lille jenta vår blir storesøster til sommeren», var blant det Carew skrev til to bilder av den voksende magen.

PUNGET UT: Reality-profilen Henrik Elvejord Borg og hans svenske forlovede, Lisa Anckarman, har tatt forholdet nok et steg videre. Video: Rød Løper Vis mer

Overfor Se og Hør fortalte Carew at de gledet seg stort, og at de var ekstra spente på hvordan det blir med to barn under to år.

- Men dette blir uansett helt magisk og vi er så takknemlige. Og så er det ekstra hyggelig at det bare blir noen måneder mellom datteren til broren min og vår lille, fortsatte hun.

Tidligere i år ble nemlig Carews storebror, John Carew (41), far igjen. Han og kjæresten Pernille Juvodden ble foreldre til lille Melodie i mars.

LES OGSÅ: Tar forholdet et steg videre

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer