TOBARNSFORELDRE: Eks-alpinstjernen Andrine Flemmens og snekker og ekstremsportutøver Erlend Groven fra Skurdalen ved Geilo er blitt foreldre til en jente. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør
TOBARNSFORELDRE: Eks-alpinstjernen Andrine Flemmens og snekker og ekstremsportutøver Erlend Groven fra Skurdalen ved Geilo er blitt foreldre til en jente. Foto: Tor Lindseth / Se og HørVis mer

- Vi er så stolte over å ha fått ei jente til

Andrine Flemmen fødte for andre gang på 16 måneder.

SEOGHØR.NO: Fredag morgen ble Andrine Flemmen (40) og samboer Erlend Groven (30) foreldre for andre gang da deres andre datter så dagens lys på Ringerike sykehus. Hun veide 3165 gram og var 48 cm stor.

- Vi er så stolte og glade og føler oss kjempeheldige over å ha fått ei jente til, forteller den nybakte mammaen til Seoghør.no.

SVINGTE SEG: I 2010 var Andrine Flemmen å se i underholdningsserien Skal vi danse på TV 2. Hennes dansepartner var Lars Alexander Wiulsrud. Her i action på parketten. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør
SVINGTE SEG: I 2010 var Andrine Flemmen å se i underholdningsserien Skal vi danse på TV 2. Hennes dansepartner var Lars Alexander Wiulsrud. Her i action på parketten. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør Vis mer

Ikke bestemt seg for navn

Fra før har de datteren Tindra som kom til verden 18. mai i fjor.

- Vi har ikke bestemt oss for navn ennå, så det må vi gruble litt til på, sier den spreke moldenseren med det store smilet og gode humøret.

To fødsler på 16 måneder

I alpinløypa var hun kjent for å være kjapp, og med to familieøkninger på bare 16 måneder har tempoet ikke avtatt i familiesammenheng.

Sammen med sin kjære Erlend har hun bodd på Geilo de siste årene. Også denne gangen måtte paret kjøre 18 mil til Hønefoss for å føde, men tidsmarginen holdt i massevis for den tidligere alpinstjernen.

- Formen er fin for oss alle sammen. Og Tindra er meget stolt storesøster, forteller tobarnsmamma Andrine.

LES OGSÅ: - Kunne ikke gjort dette gratis

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.