SPENTE: Adeléns foreldre Maria og Tore har ofte heiet på datteren fra salen. Her er de sammen under dansekonkurransens premiere-kveld tidligere i høst.  er ofte med i danse-studioet.  Foto: Tor Lindseth
SPENTE: Adeléns foreldre Maria og Tore har ofte heiet på datteren fra salen. Her er de sammen under dansekonkurransens premiere-kveld tidligere i høst. er ofte med i danse-studioet. Foto: Tor Lindseth Vis mer

- Vi er så stolte av henne

Men Adeléns foreldre avslører at de ikke vet hvor datteren har fått danse-genene fra.

Publisert

SEOGHØR.NO: Lørdag kveld er det duket for finale i det populære TV-programmet «Skal vi danse» på TV 2.

Og etter at storsjarmøren Samuel Massie (22) røk ut sist uke, så er det (19) og Stian «Staysman» Thorbjørnsen (33) som konkurrerer om å nå helt til topps.

Den halvt spanske jentas foreldre Tore Steen og Maria Pilar Rusillo er veldig stolte over datteren og gleder seg til å se henne på parketten for aller siste gang.

Paret er også svært overrasket over at Adelén faktisk er så flink til å danse som hun er.

- Hvor hun har fått disse danse-genene fra, vet jeg ikke, men det er vel litt her og der, sier pappa Tore med et stort smil til Seoghør.no.

- Det er veldig spennende og kjempe gøy!

Se hele video-intervjuet her:

 

Dansingen har gjort henne selvsikker

Den talentfulle artisten slo gjennom med deltagelsen sin i Melodi Grand Prix i 2013. Da var hun bare 16 år gammel, en alder der det er vanskelig å takle all den plutselige oppmerksomheten.

- Karrieren min startet da jeg kun var 16 år gammel - en tid der du skal finne deg selv og oppleve nye ting. Oppmerksomheten gjorde at jeg satte mange begrensninger for meg selv. Jeg kunne ikke gjøre det alle andre gjorde. Jeg greide ikke slappe helt av, men tenkte hele tiden over hvordan jeg oppførte meg og fremsto, fortalte hun til Her og Nå denne uken.

Videre takket hun Skal vi danse for at hun er blitt mer trygg på seg selv.

- Det jeg har lært på det personlige plan kommer jeg til å ta med meg videre i livet mitt, særlig den selvsikkerheten jeg har fått.

Årets «Skal vi danse»-finale ser du lørdag kl. 19.30 på TV 2.

GIR ALT: Adelen og dansepartneren Benjamin Jayakoddy i ful sving på dansegulvet.
GIR ALT: Adelen og dansepartneren Benjamin Jayakoddy i ful sving på dansegulvet. Vis mer

LES OGSÅ: - Jeg ville aldri vært dette foruten

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer