Victoria Beckham

- Vi er så stolte av deg, alltid

Ektemannen hyllet Victoria, mens datteren stjal showet under morens motevisning.

MAMMAS STØRSTE FAN: Harper Beckham har vært med på en rekke motevisninger på sine åtte år. Her sammen med pappa David Beckham under morens visning søndag. Foto: NTB Scanpix
MAMMAS STØRSTE FAN: Harper Beckham har vært med på en rekke motevisninger på sine åtte år. Her sammen med pappa David Beckham under morens visning søndag. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Åtte år gamle Harper Beckham har så godt som vokst opp i rampelyset. Det samme har brødrene hennes, Brooklyn (20), Romeo (17) og Cruz (14) gjort. Og med tanke på at det er Victoria (45) og David Beckham (44) som er foreldrene deres, så er det kanskje ikke så rart.

Helt siden hun var baby har Harper vært å se på en rekke offentlige tilstelninger med resten av familien, og hun var også selvskreven gjest da moren hadde motevisning under London Fashion Week denne helgen.

Familien er et hett objekt for pressen, og blitsregnet følger dem stort sett uansett hvor de befinner seg.

Den åtte år gamle jenta hadde sammen med faren og sine tre brødre plasser på første rad søndag, da Victoria stolt viste frem sin nyeste kolleksjon.

FØLGER SPENT MED: Becham-parets fire barn sitter spent og følger med på morens motevisning. Ved siden av David sitter også Vogue-redaktør Anna Wintour. Foto: NTB Scanpix
FØLGER SPENT MED: Becham-parets fire barn sitter spent og følger med på morens motevisning. Ved siden av David sitter også Vogue-redaktør Anna Wintour. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Selv om det er naturlig at klærne ofte får mye oppmerksomhet under en motevisning, kan man trygt si at det var lille Harper som stjal mye av showet denne gangen.

- Elsker tiden backstage

Hun sitter stolt og bevitner visningen, og er tilsynelatende svært interessert i morens klær. Likevel er det bilder som er tatt av henne både under visningen og i etterkant, som får mye oppmerksomhet.

Victoria har selv lagt ut flere bilder av datteren.

«Min gjest nummer én», skriver hun blant annet til et av bildene.

Åtteåringen er også fotografert med ingen ringere enn selveste Vogue-redaktør Anna Wintour (69). De to har sittet sammen under Fashion Week ved flere anledninger. Harper er også avbildet med flere modeller som har gått på catwalken.

«Hun elsker tiden hun får backstage», skriver Victoria på Instagram.

Vis mer

David har også lagt ut et bilde på sin profil, men i motsetning til kona som har lagt ut flest bilder av Harper, hyller derimot David kona gjennom 20 år.

«Masse kjærlighet for mamma denne ettermiddagen. Bra jobbet, Victoria Beckham. Vi er så stolte av deg, alltid», skriver han til en selfie av seg selv og barna.

Følger i morens fotspor

Det kan se ut til at åtteåringen har arvet sin mors kjærlighet for klær og shopping, og de to har ved flere anledninger blitt observert sammen på handletur.

Moteinteresserte Victoria har ikke lagt skjul på at hun gledet seg over å bli mamma til en jente, og kler i dag datteren opp i svindyre designerklær.

I 2017 fikk de to enorm oppmerksomhet da Harper, som den gang var fem år gammel, bar en «Yona»-veske fra merket Goyard til en verdi av om lag 19 000 norske kroner.

Femåringen spaserte også rundt i lærstøvletter fra Gucci som kostet i underkant av 2500 kroner, ifølge Daily Mail.

Og at Harper ser opp til sin berømte mor, er ingen hemmelighet. I fjor klippet hun av seg sine lange, brune lokker til fordel for en bob som matchet moren. Sveisen var prikk lik frisyren Victoria selv hadde da hun var medlem i Spice Girls på 90-tallet.

«Hårklipp for jenta vår», skrev 45-åringen til bildet hun delte av datteren den gang.

«Dere er prikk like», skrev flere av stjernens følgere.

STJERNEPAR: Victoria og David Beckham feirer 20 års ekteskap. Disse årene har vært preget av en rekke ulike stiler. Video: Rød Løper Vis mer

LES OGSÅ: Dette er historien bak de ville barnenavnene

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer