- Vi er så lykkelige over graviditeten

Den trøblete «Teen Mom»-stjernen Jenelle Evans venter barn nummer to.

VENTER BARN: Jenelle Evans og Courtland Rogers giftet seg i desember etter å ha kjent hverandre i mindre enn et halvt år. Nå blir de foreldre. Foto: Twitter
VENTER BARN: Jenelle Evans og Courtland Rogers giftet seg i desember etter å ha kjent hverandre i mindre enn et halvt år. Nå blir de foreldre. Foto: Twitter Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: En knapp måned etter bryllupet venter reality-stjernen Jenelle Evans (21) og ektemannen Courtland Rogers barn sammen, skriver Radar Online.com.

- Vi er så lykkelige over at hun er gravid. Hun sa til meg at hun er glad for å ha fått en ny sjanse, sier Rogers til Star magazine ifølge nettstedet.

Evans skal være mer enn seks uker på vei med sitt andre barn. Moren hennes Barbara fikk omsorgsretten for sønnen Jace, som hun ble gravid med som 16-åring, etter at Jenelle til stadighet havnet i klammeri med loven. Også Rogers har et barn fra et tidligere forhold.

Den vordende moren, som tidligere har slitt med rusproblemer, håper nå at et nytt barn vil hjelpe henne å få tilbake foreldreretten til sin førstefødte.

- Hun tror at hvis hun beviser at hun er en god mor, så får hun Jace tilbake, sier Courtland.

På Twitter-profilen sin svarer han følgende på gratulasjoner og spørsmål om det virkelig stemmer at de skal bli foreldre:

- Jeg kan ikke kommentere dette selv om jeg så gjerne skulle gjort det. Alt jeg kan si er, kjøp Star magazine eller sjekk ut http://radaronline.com, så får dere svaret.

Jenelle og Courtland giftet seg i desember, kun noen måneder etter at hun brøt forlovelsen med ekskjæresten Gary Head.

- Jeg er så glad for at familien min og min nye familie aksepterer meg. De ser oss begge rusfrie og lykkeligere enn noen gang, skrev Evans på Twitter onsdag - samme dag som babynyheten dukket opp.LES OGSÅ: - Gjorde eksdama gravid


Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer