FORELDRE: Etter å ha vært gift siden oktober 2008, kan ekteparet Beverley Mitchell og Michael Cameron endelig bekrefte at de to blir foreldre for første gang. Foto: All Over Press
FORELDRE: Etter å ha vært gift siden oktober 2008, kan ekteparet Beverley Mitchell og Michael Cameron endelig bekrefte at de to blir foreldre for første gang. Foto: All Over PressVis mer

- Vi er så glade for at vi endelig blir foreldre

«Den syvende himmel»-stjernen Beverly Mitchell og ektemannen venter sitt første barn.

SEOGHØR.NO: Lykken smiler til «Den syvende himmel»-stjernen Beverley Mitchell (31). Hun og ektemannen Michael Cameron (32) venter nemlig deres første barn.

- Vi er så glade for at vi endelig blir foreldre, og gleder oss til å dele denne fantastiske tiden vi har foran oss med dere, skrev skuespillerinnen på det sosiale nettstedet WhoSay mandag formiddag.

De kommende foreldrene var nettopp i Italia - hvor de feiret bryllupet til Justin Timberlake (31) og Jessica Biel (30).

Beverley og Jessica spilte søstre i den populære TV-serien «Den syvende himmel», og har etter dette knyttet sterke bånd.

HER KAN DU SE DENNE UKENS SEOGHØR.NO WEEKEND-TV

Det var faktisk Mitchell og Camerons bryllup i den italienske byen Ravello i 2008, hvor Jessica Biel var brudepike, som inspirerte Justin og Jessica til å holde deres bryllup i nettopp Italia.

I tillegg til å spille i filmer og TV-serier er den vordende moren en habil country-sanger.

Ifølge UsMagazine kommer babyen tidlig i april.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Jessica Biel: - Nei, babyen skal ikke hete Batmo