Sara Emilie Tandberg:

- Vi er så ferdig som kjærester

Sara Emilie Tandberg deler ærlig om livet midt i et samlivsbrudd i årets sesong av «Bloggerne». Nå åpner hun seg om singeltilværelsen.

SINGEL: Sara Emilie Tandberg har gått inn i en ny epoke som singel etter et forhold på ti år. Foto: Instagram / Saraemiliee
SINGEL: Sara Emilie Tandberg har gått inn i en ny epoke som singel etter et forhold på ti år. Foto: Instagram / Saraemiliee Vis mer
Publisert

En av Norges største influensere, Sara Emilie Tandberg (29), er kanskje best kjent for sin kroppsaktivisme og humoristiske innlegg i sosiale medier.

Nå tar hun imidlertid følgerne med på en helt ny reise som en av profilene i TV 2-programmet «Bloggerne».

På TV-skjermen får vi følge bruddet mellom Tandberg og kjæresten gjennom ti år, Robin Daldorff Magnussen (28). Sammen har de barna Emma (3) og Liam (6).

BRUDD: Sara Emilie Tandberg og Robin Daldorff Magnussen tar seerne med inn i samlivsbruddet sitt. Foto: Instagram / saraaemiliee
BRUDD: Sara Emilie Tandberg og Robin Daldorff Magnussen tar seerne med inn i samlivsbruddet sitt. Foto: Instagram / saraaemiliee Vis mer

Dratt tilbake

Tanberg har valgt å dele noe av det mest sårbare en familie kan oppleve, nærmere sagt et samlivsbrudd, i «Bloggerne», som følger syv av landets influensere.

Årets sesong er spilt inn fra august til desember i fjor. I løpet av denne perioden flyttet Daldorff Magnussen ut av huset de sammen har oppdratt barna sine i.

SLUTT: Influenser Sara Emilie Tandberg og samboeren Robin flytter fra hverandre etter nesten ti år som kjærester. Video: Steffen Pettersen/ TV 2 Vis mer

- Nå føler jeg meg veldig forbi det, men så kommer man på en måte tilbake i den boblen da man tenkte: «Nå skjer det, nå flytter han ut», forteller Tandberg til Se og Hør, og legger til at hun har fulgt med på serien sammen med ekskjæresten.

Selv om «Bloggerne»-klippene drar henne tilbake til vonde minner, har det vært fint å se det på tv. Grunnen til at tobarnsmoren ønsket å dele om bruddet i TV 2-serien var for å minske tabu og den vonde følelsen om at man har mislyktes dersom man velger å gå fra hverandre.

Selv om det har vært en positiv opplevelse å dele bruddet på skjermen, var det imidlertid én ting Tandberg gruet seg til å se.

Etter at ekskjæresten hadde reist fra huset filmet Tandberg noen klipp fra vaskerommet hvor hun var veldig preget av den vonde situasjonen.

- Jeg husker så godt følelsene jeg hadde akkurat da. Etterpå tenkte jeg over om jeg egentlig var kontrollert nok til å filme på det tidspunktet, men det ble et fint klipp, innrømmer hun til Se og Hør.

RUMPE: Sara Emilie Tandberg er ny i «Bloggerne» så vi har tatt en prat med henne om blant annet hvilket innlegg som har skapt mest reaksjoner. Video: Steffen Pettersen Vis mer

Timingen på bruddet var alt

Tandberg forklarer videre at det er mange som har brukt anledningen til å snakke med henne om sin egen situasjon, og tatt til orde for at de selv er inspirert av hvordan hun og ekskjæresten har bevart den gode tonen.

- Det verste som kan skje i et samlivsbrudd med barn er jo at foreldrene ikke klarer å snakke sammen, mener Tandberg, som påpeker at hun er glad for at hun og ekskjæresten har klart å beholde den gode tonen.

Influenseren tror at timingen på bruddet har vært sentral for at paret har klart å bevare vennskapet.

- Jeg tror mange blir i forholdet fordi de frykter det ukjente, eller blir på grunn av barna. Da blir man kanskje litt blind på situasjonen slik at det drar det seg ut og man blir veldig lei. Jeg tror vi satte ned foten før det ble veldig stygt, mener hun.

«BLOGGERNE»: Sophie Elise Isachsen var aktuell med ny sesong av «Bloggerne». Under innspillingen var hun fortsatt sammen med ekskjæresten Kasper Kristoffersen. Siden den gang har livet hennes endret seg drastisk. Video: Rød Løper / Celina Morken Vis mer

Selv har hun vokst opp med foreldre som har holdt sammen i tykt og tynt, noe Tandberg tror har påvirket hennes sterke ønske om å unngå et samlivsbrudd. Heldigvis kunne de se et godt eksempel i et annet par som hadde skilt seg, nemlig Daldorff Magnussens foreldre.

- Der fant begge foreldrene seg nye partnere og de fire reiser sammen på ferie, selv nå som Robin og broren er voksne. De har blitt en gjeng, så det er jo mulig å få det til, forteller Tandberg.

- Jeg har mistet Robin som kjæreste, men det var jo det jeg ikke ville ha lenger. Jeg ser at vi fungerer mye bedre som venner, legger hun til.

FLØRT: Niklas Baarli har forrige uke bodd i storbondehuset sammen med Isak og Sophie Elise. Men det ble ensomt på rommet hvor hjelperne skulle sove. Sophie bytta nemlig rom til storbondens. Video: TV 2 Vis mer

Åpen for å finne kjærligheten

Nå nyter Tandberg tiden som singel, noe hun slett ikke har vært vant til ettersom hun ble sammen med Daldorff Magnussen som 18-åring.

- Det har gått veldig fint, men jeg hadde noen sjekkpunkter jeg gruet meg veldig til. Ting som han alltid hadde gjort og nå skulle jeg plutselig gjøre det alene, innrømmer «Bloggerne»-profilen, som særlig gruet seg til å vaske bilen i vaskeautomat for første gang.

- Det var bare småting som for meg ble store, for det er jo ikke vanskelig å vaske bilen, ler hun.

Det tøffeste i den nye tilværelsen har derimot vært å ikke kunne se de to barna sine hver dag:

- Jeg gruet meg veldig til å ikke kunne se de til enhver tid. Det er det som sitter i ennå.

Likevel klarer hun å se noe fint i det og minner seg selv på at barna har det fint sammen med faren sin. Nå bruker Tandberg mye tid på jobb de ukene hun ikke har barna, slik at hun kan være ekstra til stede når de først er der.

DATING: «Bloggerne»-profil Eveline Karlsen har tidligere ikke vært særlig åpen for å få noen inn i livet sitt. Nå kan hun røpe at det begynner å endre seg. Video: Rød Løper / Celina Morken og TV 2 «Bloggerne». Vis mer

Og når det kommer til kjærlighet er Tandberg åpen for å møte den rette.

- Vi er så ferdig med oss som kjærester, men vi får bare se, sier Tandberg, og legger til at akkurat nå er livet så hektisk at hun føler det ikke er tid til en ny mann.

- Jeg er på et sted i livet hvor jobb kommer først. Jeg vil fokusere på business også kan kjærligheten komme etter hvert, innrømmer 29-åringen, som nylig ga ut boken «MAMMALIVET», og som for tiden jobber med nye kolleksjoner til klesmerket sitt Careless.

BRUDD: Ex-profilene har gjort det slutt, og vi har tatt en prat med dem om hvorfor. Reporter: Luna Lea. Video: Rød Løper Vis mer

Tandberg syns også det er deilig å kjenne på at hun ikke trenger en mann for å klare seg.

Se og Hør har snakket med Daldorff Magnussen, som er kjent med saken og som opplyser om at han ikke ønsker å gi noen ytterligere kommentar. Han kan imidlertid bekrefte at han også er klar for å gå videre og åpen for å møte en ny.

LES OGSÅ: - Problemer på begge sider

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer