«90 Day Fiancé»:

- Vi er så ekstremt glade

«90 Day Fiancé»-paret røper familieforøkelse.

REALITYSTJERNER: Elizabeth Potthast og Andrei Castravet, kjent fra realityserien «90 Day Fiancé», venter sitt andre barn sammen. Foto: Skjermdump Instagram
REALITYSTJERNER: Elizabeth Potthast og Andrei Castravet, kjent fra realityserien «90 Day Fiancé», venter sitt andre barn sammen. Foto: Skjermdump Instagram Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

«90 Day Fiancé»-stjernene Elizabeth Potthast (30) og Andrei Castravet (36) dukket opp for første gang i den femte sesongen av realityserien. Da fikk seerne bli med da de giftet seg i Potthasts hjemby Tampa i Florida.

Senere dukket de opp i spin-off serien «90 Day Fiancé: Happily Ever After?», hvor paret hadde et bryllup i Castravets hjemland Moldova.

Og lykken stråler fortsatt for det forelskede paret, som kan avsløre at de venter sitt andre barn, og dermed blir en familie på fire.

Det skriver People.

«Vi er så ekstremt glade for å kunne dele at vi venter baby nummer to! Ellie er SÅ ekstatisk over å bli storesøster og hjelpe mamma! ⁣», skriver den kommende tobarnsmoren i Instagram-innlegget.

Hun har lagt ved et bilde av datteren Eleanor «Ellie» Louise (3), ektemannen og seg selv på en strand.

«Vi setter pris på all kjærlighet og støtte og gleder oss til å ta dere med på denne reisen!» avslutter hun innlegget.

Også Castravet har delt nyheten om familieforøkelsen på bildedelingstjenesten.

Gratuleres

Innleggene deres har blitt møtt med gratulasjoner fra flere av de andre «90 Day Fiancé»-stjernene.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer