Chrissy Teigen:

- Vi er så åpne og frie

Stjernen røper detalj om hverdagen.

LESS IS MORE: Vi er vant med å se Chrissy Teigen i nydelige kjoler på røde løpere eller prisutdelinger. Selv vil hun helst ha minst mulig klær på seg. Foto: Evan Agostini/Invision/AP/NTB
LESS IS MORE: Vi er vant med å se Chrissy Teigen i nydelige kjoler på røde løpere eller prisutdelinger. Selv vil hun helst ha minst mulig klær på seg. Foto: Evan Agostini/Invision/AP/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Chrissy Teigen (35) fikk sitt gjennombrudd som modell i Sport Illustrated Swimsuit Issue i 2010, og har siden den gang vært å se på en rekke catwalker og magasinforsider.

Den langbeinte skjønnheten er med andre ord godt vant med å bli kledd opp i svindyre designerklær og eksklusive merker.

Minimalt med klær

Nylig avslørte derimot den norskættede stjernen at hun i dag er lidenskapelig opptatt av en avslappet stil, og at hun aller helst vil tilbringe dagene ikledd morgenkåper. Eller enda bedre - naken.

- Jeg vet ikke når jeg ble så gal etter morgenkåper. Jeg har alltid elsket og enten være naken, være i et håndkle eller i en morgenkåpe. Jeg er ikke en antrekk-person, innrømmer hun til People.

Videre forteller Teigen at hun og ektemannen, John Legend (42), som hun har barna Luna (4) og Miles (2) med, ikke har noen som helst problem med nakenhet i hjemmet. Snarere tvert imot.

- Det er utrolig gøy hos oss. Vi er så åpne og frie. Vi løper rundt. De er små barn. Det er søtt. Jeg synes bare det er naturlig, forklarer hun til nettstedet, og fortsetter:

- Jeg vokste opp i et hus hvor ingen brydde seg mye om slike ting. Noe som er tøft fordi jeg må holde igjen noen ganger. Jeg spør selvfølgelig om andre synes det er upassende. Så jeg tenker på andre folk. Men hvis det var opp til meg? Naken.

35-åringen legger stor vekt på at datteren og sønnen skal bli trygge, og hun prøver å lære dem å tørre å være seg selv.

- Jeg er en åpen, fri sjel og jeg elsker at barn får være barn. For oss er godhet en viktig ting. Når du møter barna våre, så er de varme og vennlige, sier hun.

Teigen mener nemlig at det er foreldres ansvar å lære bort dette, men påpeker også at hun for det meste lar sine barn være kreative, livlige og nysgjerrige vesner.

Mistet sitt tredje barn

Den frittalende stjernen har aldri lagt skjul på at hun har ønsket seg en stor familie, men i fjor høst opplevde hun og ektemannen marerittet da de mistet sin ufødte sønn, Jack.

DYP SORG: Chrissy Teigen og John Legend ventet sitt tredje barn sammen, men i ett innlegg på instagram melder Teigen selv at de har mistet barnet. Vis mer

«Vi er sjokkert og i den dype smerten du bare hører om, men som vi aldri har opplevd før. Vi klarte aldri å stoppe blødningene og gi barnet vårt væsken han trengte, til tross for blodoverføringer. Det var bare ikke nok», skrev Teigen i et hjerteskjærende innlegg på Instagram.

Tidligere denne måneden avslørte stjernen at hun ikke kan bli gravid igjen på en naturlig måte. Tobarnsmoren har lenge vært åpen om at hun har fertilitetsproblemer, og har slitt med å akseptere det fullt ut.

- Å avfinne seg med at man ikke kan bli gravid igjen er veldig vanskelig for meg, for jeg føler meg så sunn. Så, hvorfor meg? Men så tenker jeg at livmoren min ikke samarbeider med meg - og at det ikke er min feil, fortalte hun til People.

Teigen understreket videre at hun er høyst takknemlig for de to barna sine, som kom til verden gjennom fertilitets- og hormonbehandling.

- Jeg er så heldig. Jeg tenker bare på hvor velsignet jeg er, og det er dessuten så mange måter å få barn på i dag - uansett om det er via surrogati eller adopsjon.

LES OGSÅ: - Får meldinger fra menn som er krenket

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer