Stian Blipp:

- Vi er romantiske gjennom små gleder i hverdagen

Stian Blipp og forloveden Jamina Iversen avslører hva de gjør for å pleie kjærligheten.

GIFTEKLARE: Stian Blipp og forloveden Jamina Iversen skal gifte seg i mai, og det blir et storslagent bryllup med over 110 gjester. Foto: Tore Skaar/Se og Hør
GIFTEKLARE: Stian Blipp og forloveden Jamina Iversen skal gifte seg i mai, og det blir et storslagent bryllup med over 110 gjester. Foto: Tore Skaar/Se og Hør Vis mer
Publisert

(Se og Hør): Onsdag kveld var en rekke kjente fjes samlet på Latter på Aker Brygge da premieren av «Schøyen, Skåber & Cess - Tre elefanter i rommet» gikk av stabelen. Programleder Stian Blipp (28) dukket opp på kveldens premiere med sin forlovede, Jamina Iversen (30).

SHOWMANN: Komiker Stian Blipp mener at det meste kan lages humor ut av, hvis det gjøres riktig. Foto: Lise Åserud / NTB scanpix
SHOWMANN: Komiker Stian Blipp mener at det meste kan lages humor ut av, hvis det gjøres riktig. Foto: Lise Åserud / NTB scanpix Vis mer

På spørsmål om temaet i forestillingen, nemlig «elefanter i rommet», mener Blipp at han selv er et dårlig kompass når det kommer til å navigere i hva som er for tabubelagt og ikke. Og han blir sjelden blir støtt selv.

- Jeg har et veldig dårlig kompass på disse tingene her, så jeg har egentlig en veldig høy terskel for hva som kan køddes med. Jeg tror jeg må bli et bedre menneske sånn sett til å navigere, flirer han og legger til:

- I utgangspunktet mener jeg at det meste kan lages humor ut av hvis det gjøres riktig. Men jo større tabuer det er, jo flinkere må man være. Og det er ikke alle som er flinke nok til å gjøre det, rett og slett.

Romantiske av seg

​Det snart gifteklare paret er flinke til å holde gnisten i forholdet, men ifølge Jamina er det Stian som går av med seieren for å være den mest romantiske av de to.

På spørsmålet om hva de gjør for å være romantiske, er paret klare på at de er mest opptatt av de små tingene de kan gjøre for hverandre i hverdagen.

Saken fortsetter nedenfor.

FORLOVET: Jamina Iversen og Stian Blipp er forlovet. Paret - som også er samboere - har vært sammen siden 2013. Foto: Veronica Solheim
FORLOVET: Jamina Iversen og Stian Blipp er forlovet. Paret - som også er samboere - har vært sammen siden 2013. Foto: Veronica Solheim Vis mer

- Hvis man vet at den ene har hatt en lang dag, så lager vi middag til den andre kommer hjem, for eksempel, sier Stian.

Men han legger til at de også er flinke til å være romantiske på andre måter, i en ellers travel hverdag:

- Hvis det har gått en uke eller to og vi bare har vært kjapt hjemom og gitt hverandre et kyss og forsvunnet igjen, tror jeg at begge føler på at nå må vi gjøre noe et eller annet, sier han og legger til:

- Om vi så bare setter på noe musikk og lager mat, eller kliner litt, eller om vi bare stikker ut og går inn på det nærmeste stedet vi finner for å ta noen glass vin.

💍😍

Et innlegg delt av JAMINA IVERSEN (@jamiiina)

Stian har tidligere vært aktuell med sitt eget talkshow, «Stian Blipp Show.» I fjor foregikk innspillingen i Bergen, men Stian kan fortelle at vårens innspilling vil foregå i Oslo, og at showet har premiere 1. mars.

- Har dere vurdert å flytte til Bergen?

- Jeg har vel prøvd å snike det inn, flirer Stian, før det kommer et kjapt «nei» fra forloveden.

- Jeg er altfor glad i opphold, flirer Jamina.

Saken fortsetter nedenfor.

HUN....SA....JAAA!!!

Et innlegg delt av Stian Blipp (@stianblipp)

Storslagent bryllup

Den norske komikeren og programlederen avslørte i oktober i fjor at han hadde forlovet seg med sin kjære Jamina. Forlovelsen avslørte han ved å dele et romantisk bilde på sin Instagram-konto.

Da 27-åringen i slutten av januar gjestet NRKs radioprogram «Lørdagsrådet», kunne Stian avsløre at det er han selv som har tatt på seg ansvaret for bryllupsplanleggingen.

- Ikke for å skryte, men så langt tror jeg at jeg har gjort alt som har med det bryllupet å gjøre. Jeg har booket både kirke og selskapslokaler, fortalte Stian under radioprogrammet. Noe også forloveden bekrefte til Se og Hør:

- Det er takket være Stian at det meste er gjort, det er helt fantastisk.

Komikeren uttalte selv i radioprogrammet at han fort kunne bli en bridezilla.

​- Ja, jeg kan fort bli det. Jeg merket at i begynnelsen så var det ikke så viktig for meg, men nå er det blitt ganske viktig for meg.

FLAUT: Under en "Idol"-sending overrasket programleder Stian Blipp kjæresten Jamina Iversen med egen tolkning av kjærlighetslåt. Det hele for å gjøre henne mest mulig flau. Video: TV 2 Vis mer Vis mer

Stort bryllup

Den store bryllupsdagen til Stian og Jamina er nøyaktig samme dag som prins Harry (33) og Meghan Markle (36) skal gifte seg med pomp og prakt i London.

På onsdagens premiere fortalte paret at bryllupsplanleggingen begynner å nærme seg slutten, og at de planlegger et bryllup med hele 110-120 gjester. Men invitasjonene skal Jamina få bryne seg på:

- Jeg fikk beskjed om å fikse invitasjonene, det kunne få lov til å være min oppgave, så det holder jeg på med nå, forteller Jamina.

LES OGSÅ: Jeg blir fortsatt tatt for å være homo

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer