OPPGITT: Rakel Kristina Aalmo la ikke skjul på at dette ikke akkurat var noe for henne... Foto: Anders Myhren/Seher.no
OPPGITT: Rakel Kristina Aalmo la ikke skjul på at dette ikke akkurat var noe for henne... Foto: Anders Myhren/Seher.no Vis mer

- Vi er på to forskjellige planeter

«Skal vi danse»-paret tok styringen foran kamera... Se hvordan det gikk her!

Publisert
Se hvordan det gikk da Tommy Fredvang og Rakel Kristina Aalmo skulle style hverandre opp nederst i saken!

SEHER.NO: - Vi er på to forskjellige planeter. Vi er i hvert vårt univers. Vi er ganske natt og dag, egentlig.

Ordene kommer fra «Skal vi danse»-paret Tommy Fredvang (28) og Rakel Kristina Aalmo, som lørdag er klar for nok en svingom på parketten når «Skal vi danse» tar deltagerne med til de kjente, kjære tenårene.

Tre dansepar har så langt forsvunnet ut av TV 2-programmet. Men Tommy og Rakel henger altså fortsatt med, til tross for at de er to eneste store motpoler.

For som Fredvang selv så fint sier: «Jeg er Grünerløkka og hun er Frogner». Dette er også utgangspunktet for at danseparet bestemte seg for å turen til Storosenteret i Oslo denne uka med ett mål for øye: Å dresse hverandre opp, slik at Rakel blir en rocker og Tommy en «frognerfrue»... Hvordan det gikk, kan du se nederst i saken!
 
Hvem av de to tar seg best ut etter stylingen, synes du? Gi din stemme til høyre!

- Jeg skal lage rockedame ut av Rakel. Vi har funnet ut at vi er så forskjellige. Hun har forsøkt å tyne meg til å få på  meg V-halsgenser, uggs og slike ting. Men jeg har satt foten ned. Nå har jeg strukket meg til det at hvis jeg får bytte på henne, så skal hun få bytte om på meg, forteller den 28 år gamle artisten til Seher.no.

Turen starter i Tommys favorittklesbutikk «Carlings» , der han selv også har jobbet. Deretter er det Rakels tur, som tar med seg dansepartneren til «Høyer» - også det i Storosenteret.

Og det tar ikke lang tid før artisten - som han selv sier - ser ut som da han gikk i Frelsesarmékoret da han var yngre.

- Du hadde sikkert fått deg mange flere småjenter hvis du hadde kledd deg litt ordentlig. Hvis du hadde kledd deg litt finere, så hadde kanskje ikke mødrene vært så skeptisk til deg heller, fyrer «Skal vi danse»-Rakel løs foran en småsjokkert betjening og ikke minst Tommy selv.

Men til tross for den lille feiden: Det er langt fra ondt blod mellom de to «turtelduene». For det er vel kanskje det inntrykket folk sitter igjen med når de ser de to på parketten lørdag etter lørdag...

- Vi har veldig forskjellige meninger om ting. Men det som er så gøy er at vi begge ser forskjellene på hverandre, og det er gjerne det som gjør at vi klarer å fungere så godt i lag også, forteller de til Seher.no.

Bli fan av Seher.no på Facebook her! 

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

 
LES OGSÅ: - Legen sa at jeg skulle hvile

Se hvordan det gikk da Tommy og Rakel stylet hverandre opp her:[obj:media:9074]Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer