- Vi er på god vei til å bli kjærester

Kjærligheten blomstret opp mellom Cathrine Moen og Morten Heierdal da de kom tilbake fra Robinsonekspedisjonen.

<strong>FORELSKA:</strong> Cathrine Moen tør ikke å definere seg selv og Morten som kjærester riktig enda, men innrømmer at det ikke er langt unna før de to er det. Foto: Sølve Hindhamar, Seher.no
FORELSKA: Cathrine Moen tør ikke å definere seg selv og Morten som kjærester riktig enda, men innrømmer at det ikke er langt unna før de to er det. Foto: Sølve Hindhamar, Seher.no Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: På søndag måtte Morten Heierdal (28) forlate Robinsonekspedisjonen. En av dem som kapret finaleplass ble dermed den søte jenta Cathrine Moen (21), og nå kan hun avsløre, etter at flørtende meldinger den siste tiden har haglet mellom dem på facebook, at det har oppstått romantiske følelser etter at deltakerne kom tilbake fra øya.

- På øya var vi bare gode venner, men etter å ha hengt sammen som erteris siden vi kom hjem har det oppstått sterke følelser mellom oss. Jeg vet ikke helt hva vi definerer oss som enda, men vi er på god vei til å bli kjærester, forteller 21-åringen til Seher.no.

Under innspillingen av reality-showet ble paret, sammen med de andre deltakerne Hans Christian Valstad (23) og Christina Celeste Rusta Hinna (21) regnet for å være en sterk «firerbande», men Moen forteller at det tok en stund før hun fikk øynene opp for den kjekke 28-åringen.

- Morten var jo en ganske aggressiv muskelbunt på øya, så jeg visste ikke helt om han var gutten for meg. Det blir ikke akkurat bonderomantikk på en øde øy, men heller fokus på kampen om å nå lengst. Men nå har jeg jo skjønt at han er min drømmemann, sier den blide jenta på telefon til Seher.no.

- Hva er det ved Morten som du synes er tiltrekkende da?
 
- Morten har et stort hjerte, han er sporty og ser veldig bra ut. I tillegg har han et godt indre, som smitter til utsiden. Vi har også mange felles interesser, for eksempel fotball og at vi begge liker å være aktive, sier hun.

Morten har en datter fra et tidligere forhold, men det er ikke noe hinder for den barnekjære jenta - som under intervjuet satt barnevakt for programleder Christer Falck (42) sine barn som han har med skuespiller Synnøve Macody Lund (35).

- Jeg er veldig, veldig glad i barn, og han har jo verdens nydeligste datter. Morten er veldig flink med henne, og det synes jeg er veldig sjarmerende, sier hun.

- Du er 21 år og han er 28 år, hva tenker du om aldersforskjellen?

- Nå er jo både han og jeg veldig barnslige på våre måter, samtidig som jeg føler meg veldig voksen, så vi utfyller hverandre veldig godt. Alder er jo bare et tall, sier hun videre.

Om noen dager reiser paret på romantisk ferie til Tenerife for å pleie den ferske kjærligheten, og Cathrine gleder seg til å få litt alenetid med Morten.

- Det blir deilig å komme litt bort. Den siste tiden har alt handlet om Robinson, selv når vi har lagt oss har vi hatt ekspedisjonen på hjernen, forteller Cathrine, som forsikrer om at de er tilbake på finalekvelden og til finalefesten.

Kjærester eller ei, det er ifølge den blide Oslo-jenta ikke langt unna.

- Jeg er så heldig som får lov til å bli kjæreste med en av mine beste venner, avslører hun til Seher.no.

Finn ut når finalen av Robinsonekspedisjonen sendes i Seher.nos store TV-guide her!

Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: - Det kunne nok oppleves som syting 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer