«90 Day Fiancé»:

- Vi er overveldet av kjærlighet

Avslører babynyhet.

BLITT FORELDRE: Thaís Ramone og Patrick Mendes, kjent fra «90 Day Fiancé», har blitt foreldre for første gang. Foto: Skjermdump fra Instagram
BLITT FORELDRE: Thaís Ramone og Patrick Mendes, kjent fra «90 Day Fiancé», har blitt foreldre for første gang. Foto: Skjermdump fra Instagram Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Tirsdag denne uken kunne «90 Day Fiancé»-paret Thaís Ramone (25) og Patrick Mendes (32) dele den gledelige nyheten om at de har blitt foreldre for første gang. Det melder People.

Paret delte babynyheten på Instagram, hvor det også kom frem at de fikk en datter ved navn Aleesi Ramone Mendes.

«Vi er overveldet av kjærlighet til vår lille jente, Aleesi! Som førstegangsforeldre var vi nervøse under fødselen, men vi er velsignet med å ha en sunn baby, og hun er perfekt på alle måter», fortalte duoen til TLC.

Det var under en gjenforeningsepisode av realityprogrammet i august, at paret først avslørte at de skulle bli foreldre.

- Vi er så glade for å kunne dele at vi venter vår første baby. Vi gleder oss til å bli foreldre, og vi er takknemlige for over å ha kjærligheten og støtten fra alle som har vært en del av reisen vår, sa paret til People i en uttalelse den gang.

FERSKE FIREBARNSFORELDRE: I den nye sesongen av «Bloggerne» får vi bli med Monica og Chris Nyhus på fødestua når datteren Emily blir født. Video: TV 2 / Rød Løper Vis mer

Mendes og Ramone møttes for første gang mens førstnevnte var i Brasil for å ta opp kontakten med farens familie. Ifølge People hevdet 32-åringen at han søkte etter ei som kunne lære ham portugisisk da de matchet på en datingapp.

Etter at Mendes besøkte Brasil flere ganger ble de til slutt et par. Bare elleve måneder senere fridde han til henne, og i februar giftet de seg.

LES OGSÅ: Her skjulte han babynyheten

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer