GLEDER SEG: Sean Parker og kona Alexandra venter en sønn i desember. Parker er god for flere milliarder kroner, etter å ha vært en del av suksessbedrifter som Napster, Facebook og Spotify.  Foto: REX/Gregory Pace/BEI/All Over Press
GLEDER SEG: Sean Parker og kona Alexandra venter en sønn i desember. Parker er god for flere milliarder kroner, etter å ha vært en del av suksessbedrifter som Napster, Facebook og Spotify. Foto: REX/Gregory Pace/BEI/All Over PressVis mer

- Vi er overlykkelige og spente

Ett år etter det overdådige bryllupet til 52 millioner kroner, blir Facebook-milliardæren Sean Parker og kona foreldre igjen.

SEOGHØR.NO: I fjor sommer giftet Facebook-milliardæren Sean Parker (34) seg med sin ni år yngre kjæreste Alexandra Lenas (25) i et eventyrbryllup i Big Sur i California.

Parker punget gledelig ut 52 millioner kroner på den overdådige festen hvor de hadde invitert over 300 gjester.

Bryllupet stod bare fem måneder etter at duoen hadde blitt foreldre til datteren Winter Victoria (20 mnd).

Nå avslører ekteparet at de er i lykkelige omstendigheter nok en gang.

Sist uke postet Alexandra et bilde av seg selv og sin voksende babymage på Instagram.

- Silhuett i solnedgang, skrev hun under.

Mandag bekreftet paret også ovenfor People.com at de venter barn nummer to.

- Vi er overlykkelige og spente på å ønske den lille velkommen inn i familien vår. Winter gleder seg enormt til å bli storesøster, sier de til nettstedet.

Terminen er i begynnelsen av desember og paret har allerede funnet ut at de venter en sønn denne gang.

SPILT AV JUSTIN: Sean Parker ble portrettert i filmen The Social Network fra 2010, av selveste Justin Timberlake. Her med Jessie Eisenberg som Parkers Facebook-kollega Mark Zuckerberg.
SPILT AV JUSTIN: Sean Parker ble portrettert i filmen The Social Network fra 2010, av selveste Justin Timberlake. Her med Jessie Eisenberg som Parkers Facebook-kollega Mark Zuckerberg. Vis mer

LES OGSÅ: Clooneys eks-kjæreste giftet seg

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.