Kourtney Kardashian og Travis Barker:

- Vi er offisielt ferdige

Gir opp håpet om familieforøkelse.

EKTEPAR: Kourtney Kardashian og Travis Barker giftet seg sommeren 2022. Foto: Angela Weiss / AFP / NTB
EKTEPAR: Kourtney Kardashian og Travis Barker giftet seg sommeren 2022. Foto: Angela Weiss / AFP / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den evigøkende storfamilien Kardashian er endelig tilbake med en ny sesong av realityserien «The Kardashians» - den tredje i rekken.

Der får seerne blant annet et gjensyn med ekteparet Kourtney Kardashian (44) og Travis Barker (47), som giftet seg ikke bare én, men flere ganger i fjor sommer.

Kardashian har fra forholdet med Scott Disick (39) barna Mason (13), Penelope (10) og Reign (8), mens Barker på sin side har barna Alabama (17) og Landon (19), med ekskona Shanna Moakler (48).

Til tross for at de til sammen har seks barn, og at Kardashian er i en alder hvor overgangsalderen begynner å nærme seg, har de lenge vært åpne om at de ønsker å utvide familien.

Kim Kardashians datter, North West skaper reaksjoner på TikTok etter MET-gallaen. Video: Tiktok - Ardenwolf / Rød Løper Vis mer

Paret har prøvd å bli gravide gjennom IVF-behandling, noe som også ble et samtaletema i sesongpremieren av realityserien. Der kunne de derimot komme med en oppdatering på familieforøkelses-fronten. Det skriver E!News.

- Vi er offisielt ferdige med IVF, delte Kardashian.

- Vi ville elsket en liten baby mer enn noe annet, men jeg tror virkelig at gud har en plan for oss. Hvis den planen innebærer en baby, så tror jeg det vil skje uansett, fortsatte trebarnsmoren.

Årsaken til at de nå har valgt å legge planen om assistert befruktning på is, er at ingen av de syv eggene hun hadde fryst ned allerede før forholdet med Barker, førte noe med seg. De fleste overlevde ikke tiningen, og ingen av dem ble til et embryo.

Kourtney Kardashian og Travis Barker har laget en egen serie for Hulu, der vi får bli med på innsiden av parets bryllup. Video: Hulu Vis mer

- Å fryse ned eggene sine er ingen garanti. Jeg tror det er en misoppfatning. Folk gjør det og tenker at det fungerer som et sikkerhetsnett, men det gjør det ikke, sa 44-åringen, som nå heller fokuserer på at det som skjer, det skjer.

LES OGSÅ: Derfor bor de ikke sammen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer