- Vi er nok mer sammen enn vi er med partnerne våre

Etter at Kåre Magnus Bergh og Ingrid Gjessing Linhave møttes på jobb, har de fått et helt unikt vennskap.

SOM ERTERIS: NRK-profilene Kåre Magnus Bergh og Ingrid Gjessing Linhave har ledet er rekke programmer sammen. Duoen har også et nært vennskap utenom TV-studio. Foto: Tor Lindseth/ NTB Scanpix/ Espen Solli, Se og Hør
SOM ERTERIS: NRK-profilene Kåre Magnus Bergh og Ingrid Gjessing Linhave har ledet er rekke programmer sammen. Duoen har også et nært vennskap utenom TV-studio. Foto: Tor Lindseth/ NTB Scanpix/ Espen Solli, Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: På TV-skjermen har programlederne Kåre Magnus Bergh (37) og Ingrid Gjessing Linhave (38) stått side om side ved en rekke anledninger.

Den gode tonen mellom NRK-profilene strekker seg imidlertid langt utover studios fire vegger. Det forteller duoen i en VG-artikkel om vennskap.

- Altså, jeg kunne stått i kjelleren på NRK og brettet kluter om det var sammen med Kåre Magnus. Så gøy har vi det, sier Ingrid til VG.

Etter at de møttes på jobb i barne-TV i 2010, har radarparet ledet blant annet «Sommeråpent»,«Melodi Grand Prix Jr.» og «Kvelden før kvelden» sammen. Og i 2015 forlot Ingrid panelet i «Nytt på Nytt» for å lede det populærvitenskapelige programmet «Big Bang» med kompisen.

Saken fortsetter under bildet.

GØYALT SAMARBEID: Ingrid Gjessing Linhave og Kåre Magnus Bergh sier til VG at de stortrives med å jobbe sammen. Her i NRKs populærvitenskapelige underholdningsprogram «Big Bang». Foto: Stine Merethe Eid/ NRK
GØYALT SAMARBEID: Ingrid Gjessing Linhave og Kåre Magnus Bergh sier til VG at de stortrives med å jobbe sammen. Her i NRKs populærvitenskapelige underholdningsprogram «Big Bang». Foto: Stine Merethe Eid/ NRK Vis mer

Tidligere har Ingrid fortalt til Seoghør.no at det føltes litt merkelig å følge «Nytt på Nytt» fra sofaen etter halvannet år i NRKs satiresuksess.

- Det var så rart, for jeg følte fortsatt at jeg var en del av redaksjonen. Så jeg merket at jeg klarte ikke å sitte og bare være vanlig TV-publikummer. Når man har jobbet med et program, så sitter man og ser og analyserer og tenker, sa hun til Seoghør.no våren 2015.

Se intervju med Ingrid og hennes daværende «Nytt på Nytt»-kolleger Jon Almaas og Knut Nærum:

«Familie» på jobb

Nå leder Ingrid og Kåre Magnus imidlertid det nye radioprogrammet «Kveldsstell» sammen, som sendes på NRK P1 hver onsdag kveld. Den ukedagen jobber de faktisk 14-timersdager sammen, ifølge VG.

- Vi er nok mer sammen enn hva vi er med partnerne våre, røper duoen overfor avisen.

Saken fortsetter under bildet.

KREVENDE: Ingrid Gjessing Linhave syntes arbeidshverdagen var mer skummel før hun møtte Kåre Magnus. Her leder hun «Idol»-finalen i Oslo Spektrum sammen med Solveig Kloppen i 2004. Året etter overtok Bergh faktisk «Idol»-jobben hennes.  Foto: Andreas Fadum, Se og Hør
KREVENDE: Ingrid Gjessing Linhave syntes arbeidshverdagen var mer skummel før hun møtte Kåre Magnus. Her leder hun «Idol»-finalen i Oslo Spektrum sammen med Solveig Kloppen i 2004. Året etter overtok Bergh faktisk «Idol»-jobben hennes. Foto: Andreas Fadum, Se og Hør Vis mer

På privaten er begge NRK-profilene småbarnsforeldre, og godt gift på hver sin kant. Likevel er ikke skillet nødvendigvis så stort. Ingrid Gjessing Linhave sier til VG at hun forteller Kåre Magnus alt hun også kan fortelle til ektemannen:

- Det gjør at familietryggheten også er til stede på jobb, forklarer hun til avisen.

Ingrid Gjessing Linhave har vært gift med sin kjære Jakob Linhave siden våren 2005. Paret har døtrene Iben Sofie (10) og Mynte Louise (7) sammen. De to ble forlovet i julen året før:

- I 2004 ble jeg fridd til lille julaften. Det ble ring på fingeren. Det var fantastisk og svært, fortalte TV-profilen til Seoghør.no i desember 2015.

Begge er tobarnsforeldre

Kåre Magnus Bergh har vært gift med kunstneren Marie Svindt siden 2003. De to har en sønn på ti år og en datter på fem sammen. I 2015 fortalte tobarnsfaren at han setter stor pris på å kose seg hjemme sammen med barna.

- Jeg er ute blant venner også, men jeg har fortsatt ganske små barn, så jeg er veldig glad når jeg kan få en kveld hjemme og slappe av. I tillegg drar jeg tidlig opp på jobb, sa han til Se og Hør den gang.

Saken fortsetter under bildet.

STØDIG PAR: Etter «Idol»-finalen i 2004 ble Ingrid gratulert av sin kjære Jakob Linhave. Foto: Werner Juvik, Se og Hør
STØDIG PAR: Etter «Idol»-finalen i 2004 ble Ingrid gratulert av sin kjære Jakob Linhave. Foto: Werner Juvik, Se og Hør Vis mer

Sommeren 2015 var Ingrid Gjessing Linhave og Kåre Magnus Bergh blant «Sommeråpent»-programlederne på NRK1. Selv om hele åtte forskjellige programlederpar delte på oppgaven, endte de to selvsagt opp sammen.

Se Ingrid Gjessing Linhave fortelle om sitt verste sommerminne til Seoghør.no:

LES OGSÅ: - Jeg snakket med Prince onsdag kveld

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer