«Sommerkjappis»:

- Vi er nok mange som sliter litt

«Jegertvilling»-Johanne tar opp et tema som står henne nært.

JEGERTVILLINGENE: Kristine (f.v.) og Johanne Thybo Hansen er godt kjent fra TV-skjermen. Foto: Heiko Junge / NTB
JEGERTVILLINGENE: Kristine (f.v.) og Johanne Thybo Hansen er godt kjent fra TV-skjermen. Foto: Heiko Junge / NTB Vis mer
Publisert

Denne sommeren slo Se og Hør av en prat med flere kjente og kjære kjendiser, i den nye spalten «Sommerkjappis». De fikk spørsmål om alt fra sommerflørt til sine verste ferieminner.

En av kjendisene som svarte på spørsmålene var TV-personlighet Johanne Thybo Hansen (32), som blant annet har vært å se i «Jegertvillingene» sammen med tvillingsøsteren Kristine Thybo Hansen (32).

- Den ble stjålet

- Hva er ditt beste og verste ferieminne?

- Jeg har mange gode ferieminner, men en av de beste må være da jeg fikk en svær stør på over 100 kilo i Snakesriver. Det verste ferieminnet må være da jeg var ti år og vi var i Danmark. Da dro vi på Djurs Sommerland, og jeg hadde spart opp lomme/bursdagspenger og oppbevarte det i en liten veske, men den klarte jeg å glemme i en av karusellene, så den ble stjålet og jeg ble 1000 kroner fattigere.

- «Alle» har hatt en sommerflørt. Fortell om din.

- Sorry, men jeg har ikke hatt noe sommerflørt, bare vinter. Nei da, men jeg kommer ikke på noe sommerflørt jeg altså.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer